2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 145077 بازدید | 102 پست
عزیزم اول ازهمه برو حجامت،خیلی خییییییلی تائیرداره،بعد واس جای جوش پماد ترتینوئین 0/05بگیر شبا قبل خ ...

جایه هر لکی رو میبره؟

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من نمیدونم ولی من رو جای جوش صورت خودم امتحان کردم خیلی خوب بود ،جای جوش رو کمرنگ و کمرنگتر می ...

آهان مرسی

من لکم جای سوختگیه هر چی زدم نرفته اینم امتحان کنم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
من نمیدونم واقعا جنس پوستم چجوریه کرم که میزنم فوری چرب میشه پوستم ولی تموم صورتم پوسته پوسته میشه . ...

اره منم مث شمام معلوم نی چجوره یجاش چربه جوش میزنه یجاش خشکه پوست پوسته میشه اوضاع پوستمون نابه سامانه 😂

تو همان هوای دل انگیز صبحی که به خاطرش پنجره را باز گذاشته ام😚
عزیزم اول ازهمه برو حجامت،خیلی خییییییلی تائیرداره،بعد واس جای جوش پماد ترتینوئین 0/05بگیر شبا قبل خ ...

عزيزم بايد اول مزاجشون مشخص بشه بعد حجامت انجام بدن.

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸
اره منم مث شمام معلوم نی چجوره یجاش چربه جوش میزنه یجاش خشکه پوست پوسته میشه اوضاع پوستمون نابه ساما ...

اره واقعا😂😂😂

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤
منم پوست  صورتم خیلی صاف بود خیلی که همه میگفتن چیکار میکنی انقد پوستت خوبه تا یه روز یه خانمه ...

گلاب پوست رو روشن ميكنه اما چون گرمه براي صورت جوش دار زياد خوب نيست.شما از سدر استفاده كن

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸
عزیزم حجامت ترس نداره،من رفتم اصن نفهمیدم کی تیغ زدن کی .....عزیزم اون ژل شستشورو حتما بگیر چون دکتر ...

ترتینویین عزیزم باید فقط دوبار درهفته اندازه عدس استفاده بشه من دکتر بهم گفت زیادش خیلی بده

سلام اومدم بگم ازاین کرم  ترتینویین ففط یه بار اونم خیلی خیلی کم استفاده کردم تموم صورتم داغون شد پر پوسته پوسته شد دیکه استفاده نکردم صورتم خیلی میسوخت حتی وقتی کرم پودر میزدم .رفتم عطاری خاکشیرخریده فقط چندروز صبحا ناشتا خاکشیر با اب ولرم خوردم تموم جوشام رفت واقعا خوب بود گفتم بگم امتحان کنید عرق کاسنی ام زیادخوردم این دوتا واقعا عالیه حتنا امتحان کنید

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤

جای جوش رو صورت از بزرگ ترین عذاب های الهی است.     

من به خاطر جوشهای زیادی که می زدم صورتم پر پر جای جوش بود. به خاطر همین درمان های مختلفی خونگی و پزشکی را امتحان کردم تا پارسال. خیلی سخته چقدر عذاب آور بود. ولی با یه جا آشنا شدم که با میکرونیدلینگ جای جوش را از بین می بره . الان جلسه دوممه دارم میرم. خیلی پوستم خوب شده می خوام ادامه بدم تا صاف صاف بشه. شماره و ادرس سایتش اینه http://mugeclinic.com/

این روشا چیه آخه خدایی

من که قبولا ندارم

من برای دران جای جوشم میکرونیدلینگ کردم ولی یادمه دکتر به ابجیم گفت میکرودم انجام بدن. هر کی متفاوته. بعد شما به این چیزا الکی و خونگی اهمیت میدین؟ 

من که از کار موگه کلینیک راغضیم

قیمتیم نداشت که بگم خیلی پرون بود.