2777
2789
عنوان

درد شدید و مداوم زیر دل و ران پا

6482 بازدید | 33 پست

سلام بچه‌ها کسی تجربه ایی داره؟امونمو بریده از بیمارستان رفتن بیزارم امروز وقت دکتر زنان گرفتم ممکنه از چیزه دیگه ایی باشه؟مثلا روده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلو دارم و ۹ روزه پریود نشدم دارم روانی میشم دیگه

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد
منم همین مشکلو دارم و ۹ روزه پریود نشدم دارم روانی میشم دیگه

من چند روز هم عقب انداختم بعدش که پریود شدم خیلی سخت بود بتز دوباره دردای شدید دارم گیج میشم از درد بعد دایم هستش اصلا قطع نمیشه

من چند روز هم عقب انداختم بعدش که پریود شدم خیلی سخت بود بتز دوباره دردای شدید دارم گیج میشم از درد ...

من خودمم اصا قطع نمیشه. برو ورزش 

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد
من چند روز هم عقب انداختم بعدش که پریود شدم خیلی سخت بود بتز دوباره دردای شدید دارم گیج میشم از درد ...

اگه پریودات دردناکه و چون درد شدید زیر دل و پا داری شاید فیبر رحم داشته باشی ، برو دکتر برات سونو بنویسه

حواست باشه!
اگه پریودات دردناکه و چون درد شدید زیر دل و پا داری شاید فیبر رحم داشته باشی ، برو دکتر برات سونو بن ...

اره دردناکه اما چون سابقه ی سرطان رحم داریم مداد چک میشم تا حالا چیزی نبوده این دکترم تو مطبش خودش سونو داره :-(

اره دردناکه اما چون سابقه ی سرطان رحم داریم مداد چک میشم تا حالا چیزی نبوده این دکترم تو مطبش خودش س ...

خوبه پس همونجا سونو میکنه مشخص میشه چیه 

بار اخر کی سونو دادی؟ شاید تو این فاصله ایجاد شده

حواست باشه!
خوبه پس همونجا سونو میکنه مشخص میشه چیه  بار اخر کی سونو دادی؟ شاید تو این فاصله ایجاد شده

فک کنم ۳ ماه پیش بود درد شدید داشتم گفت مال تخمک گذاریه اما بازم سونو کردم که گفت خیلی خوبه همه چیت