2777
2789
عنوان

درد شدید و مداوم زیر دل و ران پا

| مشاهده متن کامل بحث + 6483 بازدید | 33 پست
خوبه پس همونجا سونو میکنه مشخص میشه چیه  بار اخر کی سونو دادی؟ شاید تو این فاصله ایجاد شده

میگم شاید از روده هام باشه میگن گلاب به روت باد میپیچه... ببخشید تروخداها 

سیاه دونه اینام خوردم تاثیری نداره

میگم شاید از روده هام باشه میگن گلاب به روت باد میپیچه... ببخشید تروخداها  سیاه دونه اینام خور ...

اونم احتمالش هست، نفخ کل دل و روده ادمو بهم میریزه، من چند وقت پیش نفخ داشتم همزمان کلیه هام درد شدید داشت سونو دادم کلیه هام مشکل نداشت ازمایش ادرارمم عفونت نشون نداد، همه ش مال نفخ بود 

حالا احتیاطا دکتر برو سونو بده، نفختم بهش بگو حتما

حواست باشه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه هیچ علایمی ندارم عزیرم مثلا ترشح و اینا فقط درد

مهرنگ جون عزیزم مشکل شما حل شد؟منم دقیقا همین درد رو دارم دکتر هم رفتم ولی گفت چیزی نیست ولی این درد رو دارم.شما چی کار کردی خوب شدی؟

فقط خداااا😍😍
مهرنگ جون عزیزم مشکل شما حل شد؟منم دقیقا همین درد رو دارم دکتر هم رفتم ولی گفت چیزی نیست ولی این درد ...

اره عزیزم خود به خود خوب شد دکتر منم گفت چیزی نیست گاهی تخمک گزاری ها درد شدید دارن گاهی از نفخ اما خودش خوب شد 

بمیرم الهی عزیزم انشاالله زودی خوب بشی

اره عزیزم خود به خود خوب شد دکتر منم گفت چیزی نیست گاهی تخمک گزاری ها درد شدید دارن گاهی از نفخ اما ...

مرسی عزیزم ممنون از جوابت گلم.من یه دل پیچه های لحظه ای میاد سراغم.دکتر زنانت رو میشه بهم معرفی کنی لطفا عزیزم؟

فقط خداااا😍😍
مرسی عزیزم ممنون از جوابت گلم.من یه دل پیچه های لحظه ای میاد سراغم.دکتر زنانت رو میشه بهم معرفی کنی ...

عزیز دلم راستی دقت کن ببین از روده هات نیست؟به تغذیه ات دقت کن ببین فرقی داره