2777
2789
من هرچیزی ک دم دستم باشه میخورمخیلی حساس نیستمفقط ماهی نمیتونم بخورم یکم عذاب وجدان دارم ک بچم باهوش ...

چرا نمیخوری 

من خیلی ماهی و میگو خوردم 

ولی آجیل آلرژی دارم نتونستم بخورم ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرچیزی ک دم دستم باشه میخورمخیلی حساس نیستمفقط ماهی نمیتونم بخورم یکم عذاب وجدان دارم ک بچم باهوش ...

چند ماهته عزیزم؟ 

من ماه هفتم شکمم هنوز گنده نشده اندازه چهار پنج ماه ها هستم ناراحتم 

چند ماهته عزیزم؟ من ماه هفتم شکمم هنوز گنده نشده اندازه چهار پنج ماه ها هستم ناراحتم

من ماه شش هستم شکمم کوچیکه ربطی ندارع اصلا من خاهرم شکمش خیلی کوچیک بود اما بچش 4/5 کیلو بود

ربطی نداره

نه من کندر نخوردم میگن بچه رو پیش فعال میکنه احساس میکنم ادم باید غذاهای خیلی خاص بخوره🤭 همش نگرانم

منم نگران بودم اما دکتر بهم گفت اینی ک میگن مادر تغذیه بشه برا خودش هست

وگرنه بچه از تو تغذیه میکنه و کار خودشو میکنه تو قرار نیست ب اندازه دو نفر بخوری غذای مقوی بخور ک ضعیف نشه بدنت

من ماه شش هستم شکمم کوچیکه ربطی ندارع اصلا من خاهرم شکمش خیلی کوچیک بود اما بچش 4/5 کیلو بودربطی ندا ...

ماشالله خدا حفظش کنه 

چه جالب یه ماه جلوترم از شما آخرین پریودتون کی بود؟

من یک اسفند اخرین پریم بود ۸ عید فهمیدم باردارم

نه من کندر نخوردم میگن بچه رو پیش فعال میکنه احساس میکنم ادم باید غذاهای خیلی خاص بخوره🤭 همش نگرانم

خواهر و زن داداش من موقع بارداری کندر خوردن 

نمیدونم تاثیر اون بوده یا نه

الان بچه هاشون خیلی خیلی شلوغن

یک روز در میان تخم مرغ بخور.مرغ و ماهی و گوشت.غذای خاصی نیس هر غذایی باشه.آبگوشت کوکو ماکارونی خورشت ...

تخم مرغ کم خوردم ولی تخم بلدرچین خوردم 

من چهار ماه اول بخاطر هماتوم خون ریزی داشتم ویار وحشتناک هم داشتم نتونستم گوشت بخورم الان فهمیدم کمخونی شدید دارم همش نگرانم چیزیش نشه  

من یه کتاب ریحانه بهشتی داشتم برا هرماه یه چیز خاص گفته بود ناشتا بخورید، کلا همه چیز میخوردم غیر موادی که برا جنین مضر بود ، روغن هم زیتون استفاده میکردم تو غذا، ماهی آزاد نخورین جیوه بالا داره به جاش با مشورت پزشکتون امگا ۳ مصرف کنین

تخم مرغ کم خوردم ولی تخم بلدرچین خوردم من چهار ماه اول بخاطر هماتوم خون ریزی داشتم ویار وحشتناک هم د ...

نه بابا نگران نباش هیچی نمیشه.

تخم مرغ سعی کن بخوری.پروتئینه.

گوشتم هفته ای دوبار بخور.

راستی گردو هم خیلی خیلی مفیده