2777
2789
ماشالله خدا حفظش کنه چه جالب یه ماه جلوترم از شما آخرین پریودتون کی بود؟من یک اسفند اخرین پریم بود ۸ ...

من 11 اخرین پریودیم بود 

اما نمیدونم چجوری حساب میکنن دکترا من اقدامم 25 به بعد بود 

بچه شما چیه؟ 

من یه کتاب ریحانه بهشتی داشتم برا هرماه یه چیز خاص گفته بود ناشتا بخورید، کلا همه چیز میخوردم غیر مو ...

من قزل الا خوردم ولی بخاطر ویار شدید چهار ماه اول تغذیه ی خوبی نداشتم این سه ماه اخر میخوام جبران کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماه شش هستم شکمم کوچیکه ربطی ندارع اصلا من خاهرم شکمش خیلی کوچیک بود اما بچش 4/5 کیلو بودربطی ندا ...

من افسردگی هم گرفتم همش گریه میکنم نمیدونم چرا میترسم ب بچم اسیب برسه

نه بابا نگران نباش هیچی نمیشه.تخم مرغ سعی کن بخوری.پروتئینه.گوشتم هفته ای دوبار بخور.راستی گردو هم خ ...

به مغز ها حساسیت دارم نمیتونم بخورم متاسفانه ولی بادوم خوردم 

دلستر و بستنی میکن برای رشد جنین خوبه راسته؟

من 11 اخرین پریودیم بود اما نمیدونم چجوری حساب میکنن دکترا من اقدامم 25 به بعد بود بچه شما چیه؟

اولین سونوت چند هفته بود دادی ؟ 

از اولین روز آخرین پری حساب می کنن عزیزم  

من یک اسفند اخرین پریودم بود وقتی سونو دادم ۶ هفته و دو روزم بود با پری برابر بود 

من نی نیم دختره 

به مغز ها حساسیت دارم نمیتونم بخورم متاسفانه ولی بادوم خوردم دلستر و بستنی میکن برای رشد جنین خوبه ر ...

دلستر که نه.چون نوشیدنی گازدار باقند و نگهدارنده فراوانه.بعد زایمان برای افزایش شیر مادر خوبه.

بستنی هر از گاهی خوبه.ولی دکتر من میگه به جای بستنی از مرغ و حبوبات و ...استفاده کنین که بی ضرره

من قزل الا خوردم ولی بخاطر ویار شدید چهار ماه اول تغذیه ی خوبی نداشتم این سه ماه اخر میخوام جبران کن ...

آره قزل آلا مشکلی نداره، نگران نباشین خیلیا ۳-۴ ماه اول ویار دارن و حتی وزن کم میکنن، کنار تغذیه مناسب حتما مکملاتون رو مصرف کنین( مولتی ویتامین،آهن و کلسیم)

آره عالی هستن.منم میگو دوست ندارم.شما چه جوری میگو رو درست میکنین؟

میگو سوخاری خوردم 

یه مدل دیگه هم با پیاز و فلفل دلمه و سیر تفت میدیم 

ولی اگه دوست نداری سوخاری بخور کمتر بو میده 

اولین سونوت چند هفته بود دادی ؟ از اولین روز آخرین پری حساب می کنن عزیزم من یک اسفند اخرین پریودم ب ...

من اخه طبق اخرین پریودیم رفتم دکتر گفت بچه ای وجود نداره و بتا پادم و سه هفته بودم

اما بعد طبق بتا ک جلو رفتم همه چیز بهم ریخت و اصلا نفهمیدم

شما افسرده نشدین؟ 

من هرچیزی ک دم دستم باشه میخورمخیلی حساس نیستمفقط ماهی نمیتونم بخورم یکم عذاب وجدان دارم ک بچم باهوش ...

امگا ۳ بخور 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
من افسردگی هم گرفتم همش گریه میکنم نمیدونم چرا میترسم ب بچم اسیب برسه

منم خیلی گریه میکنم مخصوصا وقتی تکون میخوره دلم براش ضعف میره گریه میکنم🤣

من خیلی افسرده شدم چون کلا تو خونه ام سه ماه اول خون ریزی داشتم بعدش کمر درد از ۱۵فروردین هم استراحت مطلق شدم اینقدر دلم برای قدم زدن چایی دم کردن ..... تنگ شده