ملووووووووس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 عنوان خانم های باردار 1373 بازدید | 135 پست غذا چی میخوردید؟ چه چیزایی میخورید که برای جنین خوب باشه؟؟ 1403/06/18 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1440 من هرچیزی ک دم دستم باشه میخورمخیلی حساس نیستمفقط ماهی نمیتونم بخورم یکم عذاب وجدان دارم ک بچم باهوش نشه
ملووووووووس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 من هرچیزی ک دم دستم باشه میخورمخیلی حساس نیستمفقط ماهی نمیتونم بخورم یکم عذاب وجدان دارم ک بچم باهوش ... چرا نمیخوری من خیلی ماهی و میگو خوردم ولی آجیل آلرژی دارم نتونستم بخورم ناراحتم
ملووووووووس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 من هرچیزی ک دم دستم باشه میخورمخیلی حساس نیستمفقط ماهی نمیتونم بخورم یکم عذاب وجدان دارم ک بچم باهوش ... چند ماهته عزیزم؟ من ماه هفتم شکمم هنوز گنده نشده اندازه چهار پنج ماه ها هستم ناراحتم
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1440 چرا نمیخوری من خیلی ماهی و میگو خوردم ولی آجیل آلرژی دارم نتونستم بخورم ناراحتم متنفرم از ماهی میگو چندین بار خوردم ماهی اصلاراستی شما کندر میخورید؟
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1440 چند ماهته عزیزم؟ من ماه هفتم شکمم هنوز گنده نشده اندازه چهار پنج ماه ها هستم ناراحتم من ماه شش هستم شکمم کوچیکه ربطی ندارع اصلا من خاهرم شکمش خیلی کوچیک بود اما بچش 4/5 کیلو بودربطی نداره
ملووووووووس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 متنفرم از ماهی میگو چندین بار خوردم ماهی اصلاراستی شما کندر میخورید؟ نه من کندر نخوردم میگن بچه رو پیش فعال میکنه احساس میکنم ادم باید غذاهای خیلی خاص بخوره🤭 همش نگرانم
efghiabcd عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1425 یک روز در میان تخم مرغ بخور.مرغ و ماهی و گوشت.غذای خاصی نیس هر غذایی باشه.آبگوشت کوکو ماکارونی خورشت ها آش سوپ....
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1440 نه من کندر نخوردم میگن بچه رو پیش فعال میکنه احساس میکنم ادم باید غذاهای خیلی خاص بخوره🤭 همش نگرانم منم نگران بودم اما دکتر بهم گفت اینی ک میگن مادر تغذیه بشه برا خودش هستوگرنه بچه از تو تغذیه میکنه و کار خودشو میکنه تو قرار نیست ب اندازه دو نفر بخوری غذای مقوی بخور ک ضعیف نشه بدنت
ملووووووووس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 من ماه شش هستم شکمم کوچیکه ربطی ندارع اصلا من خاهرم شکمش خیلی کوچیک بود اما بچش 4/5 کیلو بودربطی ندا ... ماشالله خدا حفظش کنه چه جالب یه ماه جلوترم از شما آخرین پریودتون کی بود؟من یک اسفند اخرین پریم بود ۸ عید فهمیدم باردارم
efghiabcd عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1425 نه من کندر نخوردم میگن بچه رو پیش فعال میکنه احساس میکنم ادم باید غذاهای خیلی خاص بخوره🤭 همش نگرانم خواهر و زن داداش من موقع بارداری کندر خوردن نمیدونم تاثیر اون بوده یا نهالان بچه هاشون خیلی خیلی شلوغن
ملووووووووس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 یک روز در میان تخم مرغ بخور.مرغ و ماهی و گوشت.غذای خاصی نیس هر غذایی باشه.آبگوشت کوکو ماکارونی خورشت ... تخم مرغ کم خوردم ولی تخم بلدرچین خوردم من چهار ماه اول بخاطر هماتوم خون ریزی داشتم ویار وحشتناک هم داشتم نتونستم گوشت بخورم الان فهمیدم کمخونی شدید دارم همش نگرانم چیزیش نشه
کیاسار عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1682 من یه کتاب ریحانه بهشتی داشتم برا هرماه یه چیز خاص گفته بود ناشتا بخورید، کلا همه چیز میخوردم غیر موادی که برا جنین مضر بود ، روغن هم زیتون استفاده میکردم تو غذا، ماهی آزاد نخورین جیوه بالا داره به جاش با مشورت پزشکتون امگا ۳ مصرف کنین
efghiabcd عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1425 تخم مرغ کم خوردم ولی تخم بلدرچین خوردم من چهار ماه اول بخاطر هماتوم خون ریزی داشتم ویار وحشتناک هم د ... نه بابا نگران نباش هیچی نمیشه.تخم مرغ سعی کن بخوری.پروتئینه.گوشتم هفته ای دوبار بخور.راستی گردو هم خیلی خیلی مفیده
ملووووووووس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 خواهر و زن داداش من موقع بارداری کندر خوردن نمیدونم تاثیر اون بوده یا نهالان بچه هاشون خیلی خیلی شلو ... اره میگن خیلی شلوغ و پیش فعال میشن بادوم و مویز و میگو خوبه برای هوشس