2777
2789
عنوان

کسی فقط با کالری شماری لاغر کرده

95 بازدید | 19 پست

برنامه کرفس و مانکن رو نصب کردم 

روزی ۱۳۰۰کاری باید مصرف کنم

من بنا رو گذاشتم رو ۱۰۰۰تا که اگه دقیق نبود کمتر بشه اشکال نداره ولی بیشتر نه 

امروز هم ۱۰۳۷کالری مصرف کردم 

تحرکم کمه واقعا مگر پیاده روی 

شرایط ورزش هم ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نباید کمتر مصرف کنی اسیب میرسه بهتون

یه زن بالغ تا ۲۰۰۰ بایذ بخوره، برای کاهش وزن شما تا ۱۵۰۰ بخورید

تغذیه سالم و درست در کنار تحرک جوابدهی دازه

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
خوشبحالت من اضاف وزن شدید دارم🤣

نه دیگه وزن متعادل خوبه نه لاغر نه چاق وگرنه من اصلا جون ندارم یه باد رد شه از طرفم سرما میخورم😐

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

شما نباید کمتر مصرف کنی اسیب میرسه بهتونیه زن بالغ تا ۲۰۰۰ بایذ بخوره، برای کاهش وزن شما تا ۱۵۰۰ بخو ...

میگم که میزان روغن خیلی تاثیر داره که محاسبه نمیشه 

همون احتمالا بیشتر از ۱۰۰۰بشه 

قند رو هم که کلا حذف کردم 

میگم که میزان روغن خیلی تاثیر داره که محاسبه نمیشه همون احتمالا بیشتر از ۱۰۰۰بشه قند رو هم که کلا حذ ...

روغن خیلی کم استفاده کن چیزی نمیشه

مثلا نیمرو روبا اب بپز

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
نه دیگه وزن متعادل خوبه نه لاغر نه چاق وگرنه من اصلا جون ندارم یه باد رد شه از طرفم سرما میخورم😐

عزیزم وزنت هر چی هست رو ضرب بیست کن بیشتر از نیاز بدنت کالری مصرف کنی چاق میشی مثلا ۱۵۰۰ باید بخوری روزی تو ۲۰۰۰ بخور

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
همین کار رو میکنم ولی معمولا شام نهار باید باب میل همه باشه داره دیگه روغن

برای خودت یکم جدا بپز طبق رژیمت پیش برو