2821
2789

نوچ

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

عدالت در دنیا محقق نمیشه.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دنیا ظرفیت احقاق عدالت رو نداره

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

نه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

عدالت فقط با معاد محقق میشه

نه

پس چرا مام ظلم نمی‌کنیم ،چرا ناحقی نمیکنیم اینجا که عدالت نیست 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
پس چرا مام ظلم نمی‌کنیم ،چرا ناحقی نمیکنیم اینجا که عدالت نیست

نمیدونم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خیلی دوس دارم ی کتاب باشه ک راجب عدالت و آخرت و درد و عذاب هایی ک این دنیا میکشیم باشه

سوالات بپرس پاسخ میدم.

نه اصلا تو این دنیا هر چی خوب باشی زندگی بیچارت می کنه ،هر چی پلید باشه زندگی ت قشنگه عدالتی ندیدم ...

الان اینجا عذاب بکشیم که دنیای بعدی عدالت داره اونم شاید داره شاید نداره،ماهایی که نه این دنیا رو داریم نه اون دنیا رو 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
میشه بیشتر توضیح بدین

وقتی انسان بمیره قیامت صغری اش شروع میشه و اونجاست که اعمالش خوب و بدش میاد سراغش.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز