2777
2789
عنوان

تو این دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 69 پست
سوالات بپرس پاسخ میدم.

چرا عدالت نیس؟؟

آدمایی میمیرن چی میشن؟

تو اون دنیا ام مارو حس میکنن یا نه؟

عاقبت این امتحانایی ک دارم پس میدیم چیه🫠و دوس دارم بدونم آخر این دنیا قراره به کجا ختم شه

نه اصلا تو این دنیا هر چی خوب باشی زندگی بیچارت می کنه ،هر چی پلید باشه زندگی ت قشنگه عدالتی ندیدم ...

دنیای بعدی وجود ندارد دنیا یعنی همینجا.عالم بعدی باید بگی یا بگی برزخ یا آخرت.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عدالت نیس؟؟آدمایی میمیرن چی میشن؟تو اون دنیا ام مارو حس میکنن یا نه؟عاقبت این امتحانایی ک دارم پ ...

چون ظرفیت احقاق عدالت رو نداره‌.

آدم ‌‌‌‌‌‌وقتی میمیره وارد برزخ میشه.و تابع قوانین برزخ.

بله مارو حس میکنن مارو میبینن بستکی به مومن و مقامشون داره...

عاقبت هم فقط ما می‌مونیم با اعمالمون.هیچی نمیمونه نه پول نه خانواده نه هیچی فقط اعمالمون ما رو نجات میدن یا بدبخت میکنن. 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

خواهرا بحث خوبیه من کار دارم اگه یهویی غیب شدم بعداً اومدم پاسخ میدم حتما سوال بپرسید .

خواهرا بحث خوبیه من کار دارم اگه یهویی غیب شدم بعداً اومدم پاسخ میدم حتما سوال بپرسید .

خب چرا بعضیا هم اعمالشون خوبه هو خوشحالم تو این دنیا هم خوشبخت،بعضیا هم باز اعمالشون خوبه اما خوشبختو خوشحال نیستن ،اگه قراره با ز این دو گروه بخاطر اعمالشون اون دنیا خوشبخت و خوشحال باشن گروه دوم چرا باید این دنیا عذاب بکشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
الان اینجا عذاب بکشیم که دنیای بعدی عدالت داره اونم شاید داره شاید نداره،ماهایی که نه این دنیا رو دا ...

حرفت رو قبول دارم از خدا خیلی زیاد دلگیرم   دنیای ما رو بنده های پلید خدا زشت کردن اگه همه درست زندگی می کردن بد بختی تو عالم نبود ، ادم های پلید هم دلیل خوشبختیشون دزدی و کلاه برداری و زبون بازی و طلسم و جادو که من و شما برای خوشبخت شدن دست به این کارها نمی زنیم ، در کل فیلمی به اسم اغما یادت هست چند سال پیش پخش می شد ما اون فیلم رو جدی نگرفتیم ولی فیلم واقعیت محض بود ، یادت شیطان برای ادم های خوب مشکل درست می کرد ولی در عوض برای خوبا مریضی و بد بختی فراهم می کرد 

ممنونم

بازم سوالی بود بپرس هرجاش مبهم بود بپرس .چون اجمالی پاسخ دادم بهت

ن خب راجب اینکه گفتین عدالت نمیتونه باشه 

ینی چی ینی همه این درد و رنج ها و سختی هایی ک کشیدیم بی جواب بمونه؟

و اینکه دوس دارم راجب برزخ و حال و هوای مردگان بدونم اگر اطلاعاتی دارین..

خب چرا بعضیا هم اعمالشون خوبه هو خوشحالم تو این دنیا هم خوشبخت،بعضیا هم باز اعمالشون خوبه اما خوشبخت ...

اولا که این کلیت نداره‌.

ضمنا در این دنیا انسان اذیت بشه خدا در آخرت براش جبران می‌کنه.یعنی همون عدالت دیگه.

حرفت رو قبول دارم از خدا خیلی زیاد دلگیرم دنیای ما رو بنده های پلید خدا زشت کردن اگه همه درست زندگ ...

خیلی خدا رو دوست داشتم خیلی الآنم ناشکری نمیکنم خدا وشکر تن و بدن خودم و خونوادم سالمه،ولی حرف من اینه خب بعضیا هم تنشون سالمه هم خوشحال و خوشبختن پس ما چرا نیستیم تا هم میام دهنمو باز میکنم میگن ناشکری میکنی 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اولا که این کلیت نداره‌.ضمنا در این دنیا انسان اذیت بشه خدا در آخرت براش جبران می‌کنه.یعنی همون عدال ...

اونایی که اذیت نمیشن و ما و اعمالشونم خوبه اونا دنیا بازم خوبن این عدالت میشه

ن خب راجب اینکه گفتین عدالت نمیتونه باشه ینی چی ینی همه این درد و رنج ها و سختی هایی ک کشیدیم بی جوا ...

تو دنیا عدالت کامل محقق نمیشه.یه قاتل میاد هزار نفر و می‌کشه .چند بار اعدام بشه تا عدالت برقرار بشه؟ مکه هزار نفر زنده میشن؟ پس عدالت کامل برقرار نمیشه در دنیا.

حال هوای مردگان در بهشت برزخی در قصر های خویش هستن و از غذاهای بهشتی میخورن و به دید بازدید هم میرن.بستکی به مقامشون به دنیا هم سری میزنن و خوبی های دنیا رو میبینن.خلاصه گفتم 

گلم چرا خدا ما رو تو این دنیا رها کرده ،چرا ادم های بد باید به مقثودشون برسن ،می دونم این دنیا محل گذره و این دنیا مهم نیست برای خدا ولی چرا خدا که گفته سما رو از نطفه پست خلق کردم انقدر از ما توقع صبر داره ، سوال دیگه چرا هر چی ادم صبوری باشی گرفتاری ها بیشتر سمتت می ان ، ادم های کم گذشت رو دیدم خدا چطور هواشون رو داره  ، یا دیدم دختر خراب با جادو بهترین پسر شهر رو به دام انداخت ولی دختر خوبی که نجیب بود از خدا ترسید خدا هواش رو نداشت ،