2777
2789
عنوان

تو این دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 69 پست

اگر عدالت بود الان ما حسرت به دل یه غذای ساده نبودیم اگر عدالت بود بچم حسرت یه لوازم تحریر ساده نداشت اگر خدا مارو میدید میفهمید یه بچه ده ساله تحمل شب گرسنه خوابیدن نداره ووووو دیگه اعتقاداتم داره محو میشه 

.

پس چرا مام ظلم نمی‌کنیم ،چرا ناحقی نمیکنیم اینجا که عدالت نیست

چون وجدان داریم 

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هام آینده میخوان مدرسه باشگاه و خرج خونه و کلی چیز دیگه هر روز هم میبینن دوستاشون چیز جدید خریدن ...

بله سخته واقعا.

سعی کن بچه هارو طوری بار بیاری که این مدلی نشن.۱۲ ساله شدن بفرستشون جایی شاگردی کنن پول دربیارن و لذت پول درآوردن رو بچشن .سوسول نشن به قول معروف.

حالا این قضیه بچه ها جای بحث داره  خودش

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

خب چرا بعضیا هم اعمالشون خوبه هو خوشحالم تو این دنیا هم خوشبخت،بعضیا هم باز اعمالشون خوبه اما خوشبخت ...

گروه دوم اگه اعمالش درست باشه ولی شرایط دنیوی خوبی نداشته باشه ( و این شرایط به دست خودش نبوده باشه) مرتبه اش اون عالم ، بالاتره بخاطر سختی هایی که تو این دنیا خدا براش قرار داده 

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫
بله سخته واقعا.سعی کن بچه هارو طوری بار بیاری که این مدلی نشن.۱۲ ساله شدن بفرستشون جایی شاگردی کنن پ ...

شوهرم پنهانی ازدواج مجدد کرده هیچ کس خب  نداره جز خودم 

شب و روز شاهد خوشبختیشونم تنم تو تب میسوزه تا خود صبح 

شبایی که میره اون خونه اش ج‌ونم به لبم میرسه تا صبح شه 

به خدا  اعتراض کنم میگن مرد حق داره تا ۴ تا زن بگیره😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

بین شما که مثلا کل ثروتت 100 میلیونه 1میلیون کمک کنی با کسی که 1000میلیارده و بخواد همون یک میلیون کمک کنه فرقه 

این دنیا ظرفیت غدالت برقرار کردن رونداره فرض کن یه نفر یه ادم روبکشه یکی دیگه نسل کشی راه بندازه اگر قرار باشه حکم اعدام برای هردو اجرا بشه که ناعدالتیه

منی که جیبم خالیه حساب کتابم با کسی که جیب پرپول داره یا با کسی که پولداره و فرض کن بیمار تو خونه داره یا مشکل دیگه داره متفاوته 

یه جا خوندم اون دنیا فقرا میگن کاش فقیرتر بودیم دیگه پولدارها بماند

البته بگم خودم تحت فشار مشکلات همه این ها رو یادم میره  

شوهرم پنهانی ازدواج مجدد کرده هیچ کس خب نداره جز خودم شب و روز شاهد خوشبختیشونم تنم تو تب میسوزه تا ...

اگه از شوهرت راضی نباشی بوی بهشت رو نمی‌بینه.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بله سخته واقعا.سعی کن بچه هارو طوری بار بیاری که این مدلی نشن.۱۲ ساله شدن بفرستشون جایی شاگردی کنن پ ...

یکی شون ۱۳ سالشه و اون یکی ۱۵ سالشه  البته خودم سنی ندارم زود ازدواج کردم پسر بزرگم داخل یه سوپر مارکت کار میکنه و خرج مدرسه و باشگاه خودش و داداش رو فعلا میده اما از اول مهر چون درس میخونه دیگه نمیره سرکار 

تو کشتی هم خیلی موفق هستن و کلی مدال و مقام دارن

برای عاقبت به خیری پسرام دعا کن

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
یکی شون ۱۳ سالشه و اون یکی ۱۵ سالشه البته خودم سنی ندارم زود ازدواج کردم پسر بزرگم داخل یه سوپر مار ...

حتما 

سلام دوست عزیز. من تاپیک شما رو که گفته بودید جزوه دکتر فرهادی رو تهیه کردید رو خوندم اونجا هم بهتون پیام دادم گفتم شاید مال قبلا باشه نبینید باز اینجا درخواستم رو تکرار میکنم. دوست عزیز به خاطر مشکلات مالی نمیتونم پک آزمون استخدامی رو تهیه کنم شما میتونید برای من بفرستید🌹بخدا ثواب داره. ای دی ایتای من @maryampiri1

خدایا شکر واسه چیزایی که بهم دادی و هزاران بار شکر واسه چیزایی که ندادی و میدونم به صلاحم بوده که ندادی