اونایی که اذیت نمیشن و ما و اعمالشونم خوبه اونا دنیا بازم خوبن این عدالت میشه
دستورات اسلام برای این که اذیت نشی .حالا یکی میاد شمارو اذیت میکنه ولی اون رو اذیت نمیکنه.شما که اذیت شدی بیشتر ثواب میبری.شما که مریض داری کردی بیشتر ثواب میبری. این نشد عدالت؟
روز قیامت همه آرزو میکردن جای تو بودن
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
گلم چرا خدا ما رو تو این دنیا رها کرده ،چرا ادم های بد باید به مقثودشون برسن ،می دونم این دنیا محل گ ...
خدا اگع ارادشو از ما برداره حتی یک لحظه من و شما و کل عالم نابود میشه.پس خدا ما رو رها نکرده.
خب خدارو اونارو عذاب میکنه.جادو گر مثل کافر خلد در جهنم میشه.در دنیا اکه ثابت بشه قاضی حکم اعدامش صادر میکنه.صبوری کنی خدا واست صلوات میفرسته.صبوری بکن ولی برای رفع طلسم هم چاره کن برای ازدواج هم تلاش کن از عقلا مشورت بگیر.
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
حالا چی میشد خدا یه حالی به بنده هاش میداد این دنیا جبران میکرد
باید اسباب سببش جور بشه.
یعنی اون کسی که در حق ما خیلی ظلم کرده و تهمت زده و کتک زده واقعا اون دنیا عذاب میکشع یا ن اگر خدا ب ...
شوهر تو بوی بهشت نمیچشه.مسابقه پسرت چی شد؟