2777
2789
عنوان

تو این دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 69 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونایی که اذیت نمیشن و ما و اعمالشونم خوبه اونا دنیا بازم خوبن این عدالت میشه

دستورات اسلام برای این که اذیت نشی .حالا یکی میاد شمارو اذیت می‌کنه ولی اون رو اذیت نمیکنه.شما که اذیت شدی بیشتر ثواب میبری.شما که مریض داری کردی بیشتر ثواب میبری. این نشد عدالت؟

روز قیامت همه آرزو میکردن جای تو بودن 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

نهههههه

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اولا که این کلیت نداره‌.ضمنا در این دنیا انسان اذیت بشه خدا در آخرت براش جبران می‌کنه.یعنی همون عدال ...

حالا چی میشد خدا یه حالی به بنده هاش میداد این دنیا جبران میکرد

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
گلم چرا خدا ما رو تو این دنیا رها کرده ،چرا ادم های بد باید به مقثودشون برسن ،می دونم این دنیا محل گ ...

خدا اگع ارادشو از ما برداره حتی یک لحظه من و شما و کل عالم نابود میشه.پس خدا ما رو رها نکرده.

خب خدارو اونارو عذاب می‌کنه.جادو گر مثل کافر خلد در جهنم میشه.در دنیا اکه ثابت بشه قاضی حکم اعدامش صادر می‌کنه.صبوری کنی خدا واست صلوات میفرسته.صبوری بکن ولی برای رفع طلسم هم چاره کن برای ازدواج هم تلاش کن از عقلا مشورت بگیر.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

دستورات اسلام برای این که اذیت نشی .حالا یکی میاد شمارو اذیت می‌کنه ولی اون رو اذیت نمیکنه.شما که اذ ...

یعنی اون کسی که در حق ما خیلی ظلم کرده و تهمت زده و کتک زده 

واقعا اون دنیا عذاب میکشع یا ن 

اگر خدا بخواد ببخشدش من نمیبخشم

میترسم خدا صاف ببرش بهشت 😔

یعنی چی؟میشه توضیح بدی

بخون دیگه صفحات رو یکی یکی پاسخ دادم

عدالت صد در صد هست اونهم به این روش که هر شخصی با خودش سنجیده میشه با میزان امکانات و شرایطی که داشته

بنا به حکمت و مصلحت خودمون زندگی همه متفاوته و اینکه در ازمایش هستیم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
حالا چی میشد خدا یه حالی به بنده هاش میداد این دنیا جبران میکرد

باید اسباب سببش جور بشه.

یعنی اون کسی که در حق ما خیلی ظلم کرده و تهمت زده و کتک زده واقعا اون دنیا عذاب میکشع یا ن اگر خدا ب ...

شوهر تو بوی بهشت نمیچشه.مسابقه پسرت چی شد؟

باید اسباب سببش جور بشه.

چیکار کنم که جور بشه؟

تو برزخ بدی گیر کردم

حال روحیم اصلا خوب نیست تو این چند سال عمر اصلا به خودکشی فکر نکردم اما الان همش تو ذهنمه