2777
2789
عنوان

چاق نمیشم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 254 پست
چند روز خوردی؟ تاثیر دیدی چقد وزن اضافه کردی؟ چند قاشق غذا خوری میخوری هر روز؟

از۵۸شدم۶۴،روزی یه بار میخوردم باشیره ی انگور طبیعیه ولی باید روزی سه بار خورد.تایمش رو یادم رفت.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
از۵۸شدم۶۴،روزی یه بار میخوردم باشیره ی انگور طبیعیه ولی باید روزی سه بار خورد.تایمش رو یادم رفت.

خب هر بار که میخوردی چند قاشق غذا خوری میخوردی؟؟ و اینکه این وزن رو با چند روز خوردن اضافه کردی؟؟ سویق گندم خوردی؟ روغن زیتون هم قاطیش میکردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم یکمی از مشکلات لاغری میگی من هیچوقت لاغرایی که میخوان چاق بشن درک نکردم چتونه مگه

اعتماد ب نفس ندارم 

هر لباسی بخوام نمیتونم بپوشم و اکثر لباست برام گشاده باید بدم خیاط 

نامزدم هم با لاغریم مشکل داره و میگه چاق شو 

عزیزم لاغر داریم تا لاغر من واقعا چهار تا استخوانم 

عقدمم نزدیکه هیچ لباسی تو تنم قشنگ نمیشینه 

مسخره شدن از طرف دیگران و هزار و یک مشگل دیگه 

شما مزاجت سوداوی هس باید مزاجتونو تعدیل کنین حجامت خونی عالیه و مراجعه ب حکیم طب سنتی

اتفاقا اقدام کردم 

پیش یه دکتر که واقعا خیلیا ازش نتیجه دیدن ولی واسه من اثر نکرد 

چند دوره هم گرفتم اصلاح مزاج و هم داروهای چاقی ولی انگار نه انگار میلیون میلیون هم هزینه کردم 

خودتون اقدامی داشتین در این مورد ؟

وقتی این تاپیکا رو میبینم دوست دارم در حد مرگ خودمو بزنم خدایا این انصافه آخه 😭😭😭باید تا آخر عمر ...

دیگع هر کس دنبال اون چیزی هست که نداره 🙃

شما راحلی نداری واسه من ؟

فقط نگو بخور 😂😑

هم وزن منی من 18 سالمه 

قدت چقده 

من کوچولویم 156🥺😂♥️

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨