2777
2789
عنوان

چاق نمیشم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 254 پست

فقطططططط معجون چاقی بوعلی سینا.

از عطاری اصلشو بخر.

اطرافم هر کی خورده،کم کمش ۵ کیلو اضافه کرده‌.

اگه منظم بخوری،دو ماهه،تا ده کیلو راحت چاق میشی.

فقط اشتها و جذب بدنتو زیاد میکنه.

بخر و بخور و دعام کن.

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقطططططط معجون چاقی بوعلی سینا.از عطاری اصلشو بخر.اطرافم هر کی خورده،کم کمش ۵ کیلو اضافه کرده‌.اگه م ...

عزیزم ضرر نداره؟

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
عزیزم ضرر نداره؟

اصلااا،

همه چیش گیاهیه.

من خودم داروی بوعلی رو امتحان کردم.

الحمدلله هیچ مشکلی پیش نیومد.

چند نفر از اقوام هم خوردن،از بچه ۷ ساله تا ادم ۴۵ ساله،

همه نتیجه گرفتن،اونم بالای ۵ کیلو.

اثرش اینه که اشتها ایجاد میکنه و جذب بدن رو عالی.

فقط اصلش رو بخرید،

علامت اصل بودنش اینه که رو درش با حالت برجسته نوشته معجون چاقی بوعلی.

ابدا سمت دارو های شیمیایی دکترا نرید،خصوصا این ظرف های بزرگ پودر که شبیه شیرخشکه و داروخونه ها میفروشن.

کلی عوارض داره.

اصلااا،همه چیش گیاهیه.من خودم داروی بوعلی رو امتحان کردم.الحمدلله هیچ مشکلی پیش نیومد.چند نفر از اقو ...

خیلی ممنون 🤍

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
اصلااا،همه چیش گیاهیه.من خودم داروی بوعلی رو امتحان کردم.الحمدلله هیچ مشکلی پیش نیومد.چند نفر از اقو ...

ببخشید طریقه مصرفش چطوریه؟ و اینکه همیشه باید ادامش داد؟

ببخشید طریقه مصرفش چطوریه؟ و اینکه همیشه باید ادامش داد؟

رو بسته اش نوشته نیم ساعت قبل ناهار و شام،یک قاشق مربا خوری با یک لیوان آب مخلوط کنیم و بخوریم.

ولی فروشنده عطاری گفت میتونی بدون اب هم بخوری،یا اگه به بچه میدی،روی بیسکوییت بریزی بخوره.

اگه خریدی و میل کرردی و نتیجه گرفتی که ان شاء الله حتممما میگیری،برام دعا کن که خیلی محتاجم.

رو بسته اش نوشته نیم ساعت قبل ناهار و شام،یک قاشق مربا خوری با یک لیوان آب مخلوط کنیم و بخوریم.ولی ف ...

چشم عزیزم حتما خیلی ممنون 😍