2777
2789
عنوان

چاق نمیشم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3762 بازدید | 254 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی این تاپیکا رو میبینم دوست دارم در حد مرگ خودمو بزنم خدایا این انصافه آخه 😭😭😭باید تا آخر عمر ...

وای خدا دل منم پفک و ماکارانی میخواد 😭😭هشت کم کردم باز کلی اضافه دارم

جیش تو این زندگی😒
سلام عزیزم یکمی از مشکلات لاغری میگی من هیچوقت لاغرایی که میخوان چاق بشن درک نکردم چتونه مگه

تو زیباییمون تاثیر میزاره لباس به تنمون نمیاد تو عروسی مسخرم ن میکنن میگن وااای چقدر این لاغره حرف مردم عذابممون میده  

ی قرص چاقی بدون عوارض آرزوست

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

قرص بیوتین واسه ریزش مو هست بخور خیلی اشتهارو باز میکنه ،کالری شماری هم وبه

ممنون عزیزم قرص های داروخونه ای هم خیلی امتحان کردم جواب نداد 

گین آپ و شیکوریدین و زینک پلاس و ... ولی ج نداد برام

ممنون عزیزم قرص های داروخونه ای هم خیلی امتحان کردم جواب نداد گین آپ و شیکوریدین و زینک پلاس و ... و ...

واقعا زینک جواب نداد؟

چون اون به شدت اشتها اوره ادمو در عرض یه هفته چاق میکنهههه

سلام عزیزم یکمی از مشکلات لاغری میگی من هیچوقت لاغرایی که میخوان چاق بشن درک نکردم چتونه مگه

لاغر خوش اندام خوبه ولی خیلی لاغر نه لباس توتنت قشنگ ایست داره هیچی بهت نمیاد نه باسن داری نه سینه سیخ سیخی اعتمادبه نفس  هم نداری وگرنه مشکل های دیگه ای نداره همی

از ژنتیکه

چون منم اینجوریم

و لاغریم شده دغدغه ی هر روز و شبم

تنها چیزی که یه مقدار برام جواب داده کالری شماری بوده

هرچند همینم معضله برام چون اشتها و معده ی بزرگ میطلبه که من ندارم و با هیچ قرص و شربتی هم اونقدرا اشتهام زیاد نمیشه

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...
پرستارم احتمالا ژنتیکیه از هیچ قرصی استفاده نکن هزار نوع عوارض داره از نظرمن از شیرخشک استفاده کن من ...

شیر خشک یه دوره امتحان کردم اونم باز روم جواب نداد البته یه قوطی بیشتر نخوردم

چه مارکی شیر خشک پیشنهاد میکنید شما ؟ 

و حدودا چند تا قوطی بخورم تا ج ببینم؟

و اینکه عزیزم شیر خشک باعث نمیشه صورت یهو پف کنه؟

ممنون از پاسخ گوییت عزیزم🫀

شیر خشک یه دوره امتحان کردم اونم باز روم جواب نداد البته یه قوطی بیشتر نخوردمچه مارکی شیر خشک پیشنها ...

معجون بو علی رو امتحان کردی خیلی خوب جواب داده روهمه

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱