2777
2789
عنوان

پرستارم میخوام بهتون کمک کنم

3794 بازدید | 105 پست

سلام 

من با زدن این تاپیک قصد کمک کردن به شمارو دارم 

اگه بیماری یا سوالی راجب زنان و زایمان و بیماری هایه دیگه دارید میتونید به من درخواست بدید و بهتون کمک کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سوالچرا اضافه کاری شما ساعتی 25 هزار تومان

عزیزم ما خودمونم معترض هستیم هر یه ساعت کار ما پول خرید یه بستنی باشه ولی دولت هیچ کاری برای ما نمیکنه ولی خب چون کارمون و دوست داریم ادامه میدیم

از عوارض این دارو ورم شکم و سینه و برای بعضی ها سر درد خفیف هست عادیه

قطع بشه درست میشه؟ منظورم بعد ۱ ماهه که باید مصرف کنم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

این درسته که بدن باید یه مقدار میکروب داشته باشه؟ یعنی مثلا بگن حساس نباشید بذارید آلودگی و میکروب وارد بپن بشه بدن عادت کنه

اینور اونور اینجوری میگفتن😐

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

این درسته که بدن باید یه مقدار میکروب داشته باشه؟ یعنی مثلا بگن حساس نباشید بذارید آلودگی و میکروب و ...

نه این درست نیست و اطلاعات زرده 

اطلاعات زرد هن یعنی اطلاعاتی که مردم از خودشون در میارن 

وقت بخیر، خیلی ممنون که وقتتون رو دراختیار دیگران قرار میدید. انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده. من یه سوال درمورد مصرف یه داروی کمیاب دارم به اسم "رلیستور" یا همون متیل نالتروکسان.. دارویی هست که برای درمان یبوست در مصرف کنندگان مخدر یا نگهدارنده استفاده میشه. میخواستم بدونم آیا مصرف متیل نالتروکسان همانند مصرف "نالتروکسان" منجر به ایجاد عوارض محرومیت از مخدر یا همون خماری شدید میشه یا خیر؟ به عبارت دیگه اگر این داروی متیل نالتروکسان توسط کسی که متادون مصرف میکنه استفاده بشه حالشو خراب میکنه یا خیر... یک دنیا سپاس.