2777
2789
عنوان

پرستارم میخوام بهتون کمک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 105 پست
وقت بخیر، خیلی ممنون که وقتتون رو دراختیار دیگران قرار میدید. انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده. من ...

نالتروکسان دارویی مهارکننده  که باعث می شه میل به استفاده از الکل و مشروبات الکلی کم بشه . از نالتروکسان در درمان اعتیاد استفاده می شه 

باعث خماری شدید نمیشه ولی رویه بعضی ها این قرص عوارض داره مثل تاری دید و سرگیجه و تهوع که خیلی کم پیش میاد

نالتروکسان دارویی مهارکننده که باعث می شه میل به استفاده از الکل و مشروبات الکلی کم بشه . از نالترو ...

بله میدونم. مصرف نالتروکسان روی کسی که مخدر یا متادون مصرف میکنه خطر مرگ رو به دنبال داره، چون متجر به دفع ناگهانی مخدر از بدن میشه، ولی من منظورم نالتروکسان نبود، منظورم دارویی به نام رلیستور یا متیل نالتروکسان هست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله میدونم. مصرف نالتروکسان روی کسی که مخدر یا متادون مصرف میکنه خطر مرگ رو به دنبال داره، چون متجر ...

این دارو رو باید متخصص بده و با توجه به وضعیت بیمار بده 

با پزشکشون درمیون بزارید

سلام من قرص فروفورت گاین برای درمان کم خونی خوردم بدن وچشمم مخصوصا به شدت خارش گرفت قطع کردم خوب شدم ...

این قرص رو بدنت ناسازگار بوده و باعث عوارض شده از  نوع دیگه قرص آهن استفاده کن 

علایم مریضی کبدی چیه؟

زردی رنگ پوست و چشم‌ها، از علائم اولیه مشکلات کبدی

درد و تورم شکمی (نشانه های ورم کبد)

تورم در پاها و قوزک پا

خارش پوست، علائم بیماری کبد در پوست

علائم درد کبد و کیسه صفرا

ادرار تیره‌رنگ

مدفوع کم‌رنگ

خستگی مزمن که از علائم مشکلات کبدی در کودکان است

سلام عزیز ببخشید یه سوال داشتم ازتون

آمپول ب کمپلکس بیرنگ هم هست؟

آخه من هرچی تاحالا زدم رنگی بوده

حالا فشارم افتاده بود دکتر برام سرم نوشت با ب کمپلکس

پرستاره گفت زدمش تو سرم 

ولی سرمم بیرنگ بود

میگم نکنه جا انداخته اونو آخه چن تا آمپول دیگه م بود استامینوفن و اندانسترون و ..

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
قوزک پا درد بگیره وبافشار بدتر شه

درد مچ پا می‌تواند دلیلی غیر از بیماری زمینه‌ای داشته باشه مثلاً می‌تونه در اثر استفاده از پاپوش نامناسب مانند کفش اسکی و کفش پاشنه بلند، رگ‌به‌رگ شدن، کشیدگی رباط، استفاده زیاد، استفاده کم یا ضربه به وجود بیاد