2777
2789
عنوان

کمکم کنید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 49 پست
مدرسه گفته شنبه

تو سایت چی؟ 

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم به عنوان کسی که تجربه کرده میگم اولا که شما بهت هدایت تحصیلی دادن تا الان صد درصد توی هدا ...

و یه نکته دیگه اگه هدایت تحصیلی نگرفتی که صد درصد گرفتی برو از سایت مای مدیو ببین اگرم نمیتونی وارد شی یه فرمول داره که باید نمرات هر سه سال علوم و ریاضی رو حساب کنی اگر به یه حدی رسید میتونی بری اگر مایلی بگو بعد بگم

لطفا اگه واقعا به تجربی و درساش علاقه نداری نرو بخدا اشتباهه به انسانی فکر کن اگه علاقه داری برو

خیلی. به تجربی. علاقه دارم ولی انسانی رو اصلا. دوست ندارم 

فکر کنم بتونی من خیلیارو میشناسم تجدید شدن و رشته های نظری رفتن

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
اگر خط باشه چیکار میتونم کنم؟ دوباره امتحانی چیزی نمیتونم بدم

نه عزیزم دیگه نمیتونی چون که امتحانش 25 مرداد ماه بود تموم شده به خاطر همین میگم مدارس موظفن قبل از مرداد هدایت تحصیلی ها رو به دانش اموزا بدن 

باسلام اولیای محترم فرم هدایت تحصیلی دانش آموزان  حاضر است روز یکشنبه ۱۱ شهریور ( فردا ) از ساعت ۸ ونیم به بعد برای تحویل پرونده وهدایت تحصیلی به مدرسه مراجعه نمایید. دانش آموزان بارفرم مدرسه باشند