سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عزیزم به عنوان کسی که تجربه کرده میگم اولا که شما بهت هدایت تحصیلی دادن تا الان صد درصد توی هدا ...
و یه نکته دیگه اگه هدایت تحصیلی نگرفتی که صد درصد گرفتی برو از سایت مای مدیو ببین اگرم نمیتونی وارد شی یه فرمول داره که باید نمرات هر سه سال علوم و ریاضی رو حساب کنی اگر به یه حدی رسید میتونی بری اگر مایلی بگو بعد بگم
فکر کنم بتونی من خیلیارو میشناسم تجدید شدن و رشته های نظری رفتن
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
و اینکه خیلی از درس های تجربی ممکنه تو رو از درس زده کنه درسته علاقه مهمه ولی استعداد و کشش و توانایی فرد هم مهمه اگه خارج از توان فرد باشه از درس زده میشه طرف
باسلام اولیای محترم فرم هدایت تحصیلی دانش آموزان حاضر است روز یکشنبه ۱۱ شهریور ( فردا ) از ساعت ۸ ونیم به بعد برای تحویل پرونده وهدایت تحصیلی به مدرسه مراجعه نمایید. دانش آموزان بارفرم مدرسه باشند