2777
2789
عزیزم درکت به همین دلیله میگم دیگه بایا مهمون کم وبا کیفیت دعوت کرد

الان جاریم هفته دیگه عروسیشه هرچی برادرشوهرم داد میزنه بابا ندارم زنش میگه میخواستی زن نگیری باید تا نوه نتیجه هامونم دعوت کنی با خانواده و بچه اینا.فقط صد نفر مهمون همسایه دارن.بعد این خانوم تاپیک زده رو دخترخاله و دخترعمه حساب نکنین خب وقتی طرف مجبوره فقط صد نفر همسایه دعوت کنه باید رو همه حساب کنه.بعضی زنا درک ندارن

من کاری به مبلغ ندارمولی این طرز فکرم درست نیست حداقل پول غذاتونو حساب کنیداگه ملت واسه غذا میرفتن ع ...

آخه من آدم دیدم که با کلی حساب و کتاب و دو دو تا چهارتا یک تومن کادو داده. عروسی که زیر 3 تومن کادو نداشته ولی خرج آرایشگاهش 2 تومن بوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره منم به شوهرم گفتم فقط اونایی که میدونی میدن که باز اول زندگی قرض دار نشیم ولی بازم یه سری ها مثل ...

اونوقت باید مقابل همچنین آدمایی باید همون یه پرس غذا رو بزاری بگی من خودتو فقط دعوت کردم دیگه آویزه گوشش میکنه اگه یکبار گرسنه بمونه

چند سال پیش دوستم تعریف می‌کرد که اقوامش ن توی عروسی داداشش 50 تومن گذاشتن تو پاکت کادو دادنباورم نش ...

توی عروسی من خانواده پنج نفر ه که همگی بزرگسال و سه تاشون حقوق جدا هم داشتند ده هزار تومان دادند 😑😑یعنی همه گفتند خاک بر سر گدا شون

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
آخه من آدم دیدم که با کلی حساب و کتاب و دو دو تا چهارتا یک تومن کادو داده. عروسی که زیر 3 تومن کادو ...

چی بگم

همون بنظرم بهتره آدم توقع شو بیاره پایین

بعضیا خسیسن

بعضیا هم واقعا ندارن

آدم بهتره به اندازه پولش خرج عروسیش کنه چشمش به کادو و اینا باشه بنظرم اصلا خوب نیست

چون در اکثر موارد کادو ها خیلی کمتر از خرج عروسی میشه

برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج@cheleh_ezdewaj

اونوقت باید مقابل همچنین آدمایی باید همون یه پرس غذا رو بزاری بگی من خودتو فقط دعوت کردم دیگه آویزه ...

دیگه آبروی خود آدمه کاریش نمیشه کرد.خلاصه آدم بیشعور و کم فهم هرطور باشه خودشو نشون میده یکی با آوردن مهمون اضافی یکی شاباش کم یکی چرت و پرت گفتن و ایراد گرفتن

فکر کن شوهر من فانون کار میگیره ۹ تومن برای عروسی همین داستان شما رو داشتیم

آره

به نظرم کمتر از پونصد دیگه خیلی زشته بدیم برای عروسی 

اینم برای اونایی که وسعشون نمی‌رسه 

برای اونایی که پولدارن که دیگه باز پونصد زشته واقعا خیلی زشته

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آرهبه نظرم کمتر از پونصد دیگه خیلی زشته بدیم برای عروسی اینم برای اونایی که وسعشون نمی‌رسه برای اونا ...

اره دخترخاله شوهرم اومد توی بلندگو اعلام کردن سکه (سه نفر بودن) فرداش رفتیم بفروشیم گفتن ۱۲۰😂😂 حالا شوهرم لج کرده نگه دار بدیم به خودشون

اره دخترخاله شوهرم اومد توی بلندگو اعلام کردن سکه (سه نفر بودن) فرداش رفتیم بفروشیم گفتن ۱۲۰😂😂 حال ...

شما هم امسال بود عروسیتون؟

سکه چی بود که قیمتش انقد بود؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نگه دارید به نظرم بدید خودشون

اینا که چیزی نیست عموی شوهرم کلا عروسی نمیره که پول نده اینو من شب عروسیم فهمیدم.میگه مردم مبان عروسی بچهام پول میدن خود بچهامم برن پولشونو پس بدن ب من ربط نداره😂

مثلا عروسی خواهرشوهر اولم بیست سال پیش بوده دیوار ب دیوار عموشون بازم نرفته ک پول نده

ب همسایه ۱ میدین ب فامیل درجه یک چقد میدین؟!

ما عروسی همسایه ۲ ملیون دادیم تازه عروسی رو خونه گرقته بود دو شب شام رفتیم 

تالار میشد بیشتر می‌دادیم تازه دستمون هم خالی یه یه حقوق کارمندی داریم