2777
2789
اره واقعا اینجوریه میگیم حداقل ۱ تومن بده میگه نه همون ۱۰۰ هزار تومن خوبه انصاف هم خوب چيزيه والا

بخدا که اگر طرف فقط شام بده میوه و شیرینی نده همین آدما میگن تا آخر شب گلومون خشک بود.من مجلسم پارسال بود بخدا ک تک تک مهم.نا روحساب کردیم کی چقدر میده.اینا یا هنوز بچه ان تو گودش نرفتن یا گفتن مرد میخواد بده فداسرمون.دیگه وقتی نرخ ی چیزیو داری باید همون اندازه بدی.الان ی ساندویچ سوسیس با نوشابه صدتومنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر همسایه چندین ساله ابد ۲ تومن اگر. معمولی ۱. تومن لااقل خرج‌ شام دربیاد

واقعا میگید دو میلیون ؟ من سشنبه عقد پسر خاله شوهرمه ۲ میلیون کادو میدیم ۴۰۰ شاباش 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

وای عجیبه بعضیا میگن ۳۰۰ یا نهایت ۵۰۰. الان هر دست غذا با مخلفات و کیک  و شیرینی و نوشیدنی و میوه هر جور حساب کنی کمتر از۲۵۰  نیست  موسیقی و ... هم در نظر بگیر سه نفر می خوان برن حداقل حداقل باید یک میلیون ببرند 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

عزیزم یه فرمولی هست برای محاسبه کادویی که باید ببری که به نظرم منطقیه اونم اینه که شما هزینه پذیرایی که واسه سه نفر شده رو با توجه به سطح پذیرایی حالا شامه یا میوه و شیرینیه هرچی که هست بعدی یه چیزی روش بذاری کادو بدی مثلا برای سه نفر ۱/۵الی۲تومن خوبه به نظرم

بخدا که اگر طرف فقط شام بده میوه و شیرینی نده همین آدما میگن تا آخر شب گلومون خشک بود.من مجلسم پارسا ...

عزیزم درکت به همین دلیله میگم دیگه بایا مهمون کم وبا کیفیت دعوت کرد

واقعا میگید دو میلیون ؟ من سشنبه عقد پسر خاله شوهرمه ۲ میلیون کادو میدیم ۴۰۰ شاباش

ببین مثلا بعضی همسایه ها از فامیل به آدم نزدیکترن 

تو غم و شادی و مریضی کمک حال هستن من نمی دونم این هر در چه حدی جی جی با جی هستن 

اما شما هم داری خوب میدی ضمن اینکه با بقیه اعضا خانواده هم هماهنگ باشید مثل هم بدید

عزیزم درکت به همین دلیله میگم دیگه بایا مهمون کم وبا کیفیت دعوت کرد

آره منم به شوهرم گفتم فقط اونایی که میدونی میدن که باز اول زندگی قرض دار نشیم ولی بازم یه سری ها مثل دختر عمو و اینا رو نمیشه نگفت.جالب تر اینه همون دختر عموش خودش و شوهرش فقط دعوت بودن با عروس و داماداشم آورده بود.یه سری ها عقل ندارن غذا رو دوبار سفارش دادیم  سر همین بی عقلی های فامیل شوهرم ک دعوت نبودن مثلا با بانو بودن سه تا بچه هاشونم آورده بودن

من کاری به مبلغ ندارم

ولی این طرز فکرم درست نیست حداقل پول غذاتونو حساب کنید

اگه ملت واسه غذا میرفتن عروسی که همون میرفتن رستوران.

عروسی واسه شادیه و دور هم بودنه

بنظرممبهتره از هم توقع نداشته باشیم طرف یا خوب کادو بده یا نره عروسی

اگرم طرز فکرتون اینه مهمون یا نیاد یا باید خرج غذا و نشستن تو تالار و بده بهتره عروسی نگیرید

به اندازه پولتون خرج کنید

به اندازه جیب تون تالار و تشریفات بگیرید

چشم و هم چشمی رو هم بذارید کنار به اندازه چیزی که دارید کادو بدید.

فقرا هم دل دارن دوست دارن برن عروسی

با اینکه ۳۰۰ و ۵۰۰ کمه و زشته و ندارید نرید عروسی

داریم قشر فقیر جامعه رواز شادی محروم میکنیم

بچه ها کنار گذاشته شدن

فقرا رو هم که داریم با سرعت میزاریم کنار.

برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج@cheleh_ezdewaj

فقط صفحه اول این تاپیک رو خوندم خداییش چطور روتون میشه سیصد بدید برای عروسی

اکثرا گفتن سیصد 

ولی هر چی فکر میکنم درک نمیکنم چطور روتون میشه سیصد بدید

ربطی هم به وسع مالی نداره

بنده همسرم هجده میگیره 

چهارده تومن ماهانه قسط باید بدیم پس ربطی به وسع مالی نداره بحث مرام داشتنه 

عروسیمون سه ماه پیش بود از اقوام همسرم صد تومنی صد و پنجاه تومنی سیصد تومنی و حتی پنجاه هزار تومنی اکثرا داده بودن بالای یک و نیم میلیون کسی نداده بود 

متاسفانه بعدش به قسط های کمرشکن عروسی بعد مراسم عروسی که باید به تالار پرداخت بشه که اونم  توسط داماد پرداخت میشه فکر نکردن 

موندم با چه رویی همچین پولی اومدن دادن برا عروسی 

بیچاره اون عروس دامادی که شمارو دعوت کردن 

برا سیصد تومن پول 

بعدش باید تا ماه ها قسط پرداخت کنن به خاطرش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛