عزیزم درکت به همین دلیله میگم دیگه بایا مهمون کم وبا کیفیت دعوت کرد
الان جاریم هفته دیگه عروسیشه هرچی برادرشوهرم داد میزنه بابا ندارم زنش میگه میخواستی زن نگیری باید تا نوه نتیجه هامونم دعوت کنی با خانواده و بچه اینا.فقط صد نفر مهمون همسایه دارن.بعد این خانوم تاپیک زده رو دخترخاله و دخترعمه حساب نکنین خب وقتی طرف مجبوره فقط صد نفر همسایه دعوت کنه باید رو همه حساب کنه.بعضی زنا درک ندارن
چند سال پیش دوستم تعریف میکرد که اقوامش ن توی عروسی داداشش 50 تومن گذاشتن تو پاکت کادو دادنباورم نش ...
توی عروسی من خانواده پنج نفر ه که همگی بزرگسال و سه تاشون حقوق جدا هم داشتند ده هزار تومان دادند 😑😑یعنی همه گفتند خاک بر سر گدا شون
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
اونوقت باید مقابل همچنین آدمایی باید همون یه پرس غذا رو بزاری بگی من خودتو فقط دعوت کردم دیگه آویزه ...
دیگه آبروی خود آدمه کاریش نمیشه کرد.خلاصه آدم بیشعور و کم فهم هرطور باشه خودشو نشون میده یکی با آوردن مهمون اضافی یکی شاباش کم یکی چرت و پرت گفتن و ایراد گرفتن
فکر کن شوهر من فانون کار میگیره ۹ تومن برای عروسی همین داستان شما رو داشتیم
آره
به نظرم کمتر از پونصد دیگه خیلی زشته بدیم برای عروسی
اینم برای اونایی که وسعشون نمیرسه
برای اونایی که پولدارن که دیگه باز پونصد زشته واقعا خیلی زشته
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اره دخترخاله شوهرم اومد توی بلندگو اعلام کردن سکه (سه نفر بودن) فرداش رفتیم بفروشیم گفتن ۱۲۰😂😂 حال ...
شما هم امسال بود عروسیتون؟
سکه چی بود که قیمتش انقد بود؟
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اینا که چیزی نیست عموی شوهرم کلا عروسی نمیره که پول نده اینو من شب عروسیم فهمیدم.میگه مردم مبان عروسی بچهام پول میدن خود بچهامم برن پولشونو پس بدن ب من ربط نداره😂
مثلا عروسی خواهرشوهر اولم بیست سال پیش بوده دیوار ب دیوار عموشون بازم نرفته ک پول نده