cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 عنوان عمل بینی😭 | مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 55 پست بچه ها من دوروزه عمل کردم دارم میمیرم اونقد درد دارم کسی بوده مث من باشه😭💔بخاطر درد یکسره از چشمام بی اختیار اشک میریزه مسکن اثر نمیکنه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/06/13 | 16:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 اره منتحمل کن چاره ای نداری چن روز طول کشید دردت؟ کاش فردا حداقل دردش تموم شه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3026 دماغم من اصن دماغم درد نمیکرد از روز سوم هم کارامو خودم میکردم تامپون هم نداشتم از ساعتی ک اومدم خونه شست و شو میدادم داخل دماغم رو فقط بدن درد داشتم کمی ک قرص سرماخوردگی بزرگسال میخوردم توی داروهام بود دکتر نوشته بود
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 گریه نکن از بین بعدش خون میتپد چون آب ریزش پیدا میکنیبه دکترت بگو حتما گریه نمیکنم والا از درد بی اختیار از گوشه چشمم اشک میریزه همش اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
hamrazshab01 عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 369 دارم میمیرم اونجور درد میکنه انگار دماغم داره کنده میشه خوب میرفتی پیش دکترت خدای ناکرده عفونت نکنه
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 نگران نباشید طبیعیه خیلی ها اینطوری هستن بنظرت چن روز اینجوری وحشتناک درد میکنه؟ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
monikas عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 502 یعنی یه هفته اینشکلی درد داره؟ میمیرم ک مرسی گلم برای هر کسی یه جورهبستگی به بدنت، نوع جراحیت، آستانه دردت و اینا دارهمثلا خواهرم بعد عمل تا دو هفته درد شدید داشتحتی حرف هم نمیزد که دردش بیشتر نشهولی دوستم اینجوری نبود، سه روز بعد عمل کلا سرپا شده بود و میگفت اصلا درد ندارم
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 به دکتر زنگ بزنین به نظرم زدم گف شیاف استفاده کن کردم اثر کرد خوابیدم اثرش رفته دوباره دارم جون میدم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 17380 چن روز طول کشید دردت؟ کاش فردا حداقل دردش تموم شه ۴ روز بعدش خوب شد چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
aergfghyh عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 465 بنظرت چن روز اینجوری وحشتناک درد میکنه؟ نگران نباشید ایشالله زودتر خوب میشن درضمن سعی کنید گریه نکنید چون برای بینیتون ضرر داره
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 من اصن دماغم درد نمیکرد از روز سوم هم کارامو خودم میکردم تامپون هم نداشتم از ساعتی ک اومدم خونه شست ... من تامپون دارم هی هم خونابه میاد اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 خوب میرفتی پیش دکترت خدای ناکرده عفونت نکنه دورم 😭یه شهر دیگ عمل کردم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 برای هر کسی یه جورهبستگی به بدنت، نوع جراحیت، آستانه دردت و اینا دارهمثلا خواهرم بعد عمل تا دو هفته ... کاش فردا خوب شه دردش اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 نگران نباشید ایشالله زودتر خوب میشن درضمن سعی کنید گریه نکنید چون برای بینیتون ضرر داره سعیمو میکنم یه سوال برای من خونابه هنوزم از بینیم میاد اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
aergfghyh عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 465 سعیمو میکنم یه سوال برای من خونابه هنوزم از بینیم میاد اگه زیاد به دکترتون بگید