2821
2789
عنوان

عمل بینی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 55 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتما صحبت میکنی؟ حرف نزن به هیچ عنوان

اره دیروز خیلی حرف زدم😭

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
خونآبه طبیعیه منم داشتم ۲۴ ساعت اون گاز استیریل ک خریدی رو تا کن بچسبون جلوی سوراخ بینی همه رو میگیر ...

گرفتم گذاشتم 

ولی هنو پر نشده 

عوض کنم؟

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
خونابه تا یه هفته هست نگران نباش

اخیش خیالم راحت شد مرسی

من اصن درد نداشتم فقط کلافه بودمشیاف دیفلوفناک بذار

گذاشتم اثر کرد خوابیدم اثرش پرید دوباره دارم جون میدم همش نمیشه ک شیاف گذاش

منم ده روزه عمل‌کردم درد داره البتع نه اینقد شیاف ذیکلوفناک بذار

من دوروزه 

درد میکنه وحشتناک 

صورتمم دارم ورم میکنه نمیبینم دیگ 

گذاشتم اثر کرد خوابیدم اثرش پرید دوباره دارم جون میدم همش نمیشه ک شیاف گذاش

حرف زدی برا همون بخیه هات درد میکنه درد مال چیز دیگه ای نیست 

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز