cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 عنوان عمل بینی😭 | مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 55 پست بچه ها من دوروزه عمل کردم دارم میمیرم اونقد درد دارم کسی بوده مث من باشه😭💔بخاطر درد یکسره از چشمام بی اختیار اشک میریزه مسکن اثر نمیکنه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/06/13 | 16:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کــــاربری_شـشـم عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3472 حتما صحبت میکنی؟ حرف نزن به هیچ عنوان قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3472 دورم 😭یه شهر دیگ عمل کردم مثل من قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3026 من تامپون دارم هی هم خونابه میاد خونآبه طبیعیه منم داشتم ۲۴ ساعت اون گاز استیریل ک خریدی رو تا کن بچسبون جلوی سوراخ بینی همه رو میگیره ب خودش هر ۲ ساعت تعویض کن
کــــاربری_شـشـم عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3472 من تامپون دارم هی هم خونابه میاد خونابه تا یه هفته هست نگران نباش قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
meli977 عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 3961 من اصن درد نداشتم فقط کلافه بودمشیاف دیفلوفناک بذار فقط حیدر امیرالمومنین است💚
خاله_سارا_۹۵ عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 16283 منم ده روزه عملکردم درد داره البتع نه اینقد شیاف ذیکلوفناک بذار
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 حتما صحبت میکنی؟ حرف نزن به هیچ عنوان اره دیروز خیلی حرف زدم😭 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 خونآبه طبیعیه منم داشتم ۲۴ ساعت اون گاز استیریل ک خریدی رو تا کن بچسبون جلوی سوراخ بینی همه رو میگیر ... گرفتم گذاشتم ولی هنو پر نشده عوض کنم؟ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 خونابه تا یه هفته هست نگران نباش اخیش خیالم راحت شد مرسی اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 من اصن درد نداشتم فقط کلافه بودمشیاف دیفلوفناک بذار گذاشتم اثر کرد خوابیدم اثرش پرید دوباره دارم جون میدم همش نمیشه ک شیاف گذاش اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5414 منم ده روزه عملکردم درد داره البتع نه اینقد شیاف ذیکلوفناک بذار من دوروزه درد میکنه وحشتناک صورتمم دارم ورم میکنه نمیبینم دیگ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
کــــاربری_شـشـم عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3472 اره دیروز خیلی حرف زدم😭 دردت برا همونه تا 5رور اول سعی کن حرف نزنی رو فرم بینیت هم اثر داره مگه بهت نگفتن حرف نزنی؟ قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
کــــاربری_شـشـم عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3472 گذاشتم اثر کرد خوابیدم اثرش پرید دوباره دارم جون میدم همش نمیشه ک شیاف گذاش حرف زدی برا همون بخیه هات درد میکنه درد مال چیز دیگه ای نیست قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
خاله_سارا_۹۵ عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 16283 من دوروزه درد میکنه وحشتناک صورتمم دارم ورم میکنه نمیبینم دیگ حتمن زیاد میخوابی پاشو اروم راه برو اصلن نخواب نوافن قویه بخور از فردا پس فردا بهتر مبشی