cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان عمل بینی😭 565 بازدید | 55 پست بچه ها من دوروزه عمل کردم دارم میمیرم اونقد درد دارم کسی بوده مث من باشه😭💔بخاطر درد یکسره از چشمام بی اختیار اشک میریزه مسکن اثر نمیکنه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/06/13 | 16:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monikas عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 502 مبارک باشه عزیزمانشاءﷲ به سلامتیآره همینجوریه، تا گچ رو برداری درد خیلی خیلی زیاده
seviiiin25 عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2603 من تا۳روز بعد عمل حالت خواب و بیدار بودم بیحس بود چجوری درد و متوجه میشی من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 17308 اره منتحمل کن چاره ای نداری چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
marg87 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3296 گریه نکن از بین بعدش خون میتپد چون آب ریزش پیدا میکنیبه دکترت بگو حتما هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 مگه عمل درد داره دارم میمیرم اونجور درد میکنه انگار دماغم داره کنده میشه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 مبارک باشه عزیزمانشاءﷲ به سلامتیآره همینجوریه، تا گچ رو برداری درد خیلی خیلی زیاده یعنی یه هفته اینشکلی درد داره؟ میمیرم ک مرسی گلم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 من عمل کردم درد چی؟! کجات درد میکنه دماغم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 من تا۳روز بعد عمل حالت خواب و بیدار بودم بیحس بود چجوری درد و متوجه میشی من خیلی زود بهوش اومدن هزیونم نگفتم هوشیار بودم خیلی درد میکنه خیلی اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 میگن اصلا درد نداره کحتما بینیت استخونی بوده؟اره؟ اره الانم ورم کرده چشام بدجور اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸