2821
2789
عنوان

عمل بینی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 55 پست
دردت برا همونه تا 5رور اول سعی کن حرف نزنی رو فرم بینیت هم اثر داره مگه بهت نگفتن حرف نزنی؟

نه نگفتن

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف زدی برا همون بخیه هات درد میکنه درد مال چیز دیگه ای نیست

از امروز یکم بهترم 

ولی خیلی سوزش داره 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
حتمن زیاد میخوابی پاشو اروم راه برو اصلن نخواب نوافن قویه بخور از فردا پس فردا بهتر مبشی

اتفاقا نخوابیدم 

نتونسم بخوابم اذیت میشم

خوب میشه نگران نباش اون سوزش هم بخاطر کش اومدن بخیه هاته عزیزم

میگم جدی من الان حرف زدم فرم بینیم خراب شده؟🥲

میگم جدی من الان حرف زدم فرم بینیم خراب شده؟🥲

ن عزیزم نگران نباش دیگه حرف نزن زیاد،بلند حرف نزن،جیغ و داد نکن تا به ماه،سعی کن عصبی نشی که خون دماغ میشی، ولی مواظب باش ضربه نخوره من گوشی 3بار خورد تو بینیم ورم یکطرفه گرفتم فک میکنم انحراف پیدا کرده 

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

ن عزیزم نگران نباش دیگه حرف نزن زیاد،بلند حرف نزن،جیغ و داد نکن تا به ماه،سعی کن عصبی نشی که خون دما ...

سعی میکنم حرف زدنی دهنم زیاد تکون نخوره 

ولی بهم گفتن حرف زدن رو فرم تاثیر داره سکته کردم نشستم گریه کردم😑

سعی میکنم حرف زدنی دهنم زیاد تکون نخوره ولی بهم گفتن حرف زدن رو فرم تاثیر داره سکته کردم نشستم گریه ...

گریه نکن دیونه ورمت بیشتر میشه

گریه نکن دیونه ورمت بیشتر میشه

دیگ نمیکنم 

وای صورتم انگار زرد چوبه ریختن 😐😑

حتی به چونم هم سرایت کرده 

فک کنم دماغمو کنده یکی دیگ چسبونده😂😂

من دوروز دیگ میرم گچمو بردارم ولی اخه هنوزم میسوزه یذره هم درد داره 

با این وجود باز گچ برداشته میشه؟

دیگ نمیکنم وای صورتم انگار زرد چوبه ریختن 😐😑حتی به چونم هم سرایت کرده فک کنم دماغمو کنده یکی دیگ چ ...

مال همه اینجوری میشه صورت زرد میشه بخاطر خونی ک ازت رفته 

اره برمیدارن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز