2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا تحصیل یا پولدار باهم با پول متوسط اپل میرم ی کشور دیگه ی چندسالی کار میکنن بعدا ک شرایطشون جور شد میرن آمریکا من خودمم می‌خوام برم دبی زندگی کنم انشالله بعدها میرم امیریکا. اگ خدا بخواد  

من سه تا از دوستام رفتن امریکا البته ایالت های مختلفی هستن دوتاشون با رشته مهندسی شیمی فاند تحصیلی گرفتن برای دکتری البته باید پژوهش هم داشته باشه مقاله در مجلات بین المللی با گرید بالا هم لازمه یکی از دوستام از رشته مهندسی پزشکی رفت 

کلا برای گرفتن فاند تحصیلی باید زبان انگلیسیت خوب باشه دانشگاه خوبی تحصیل کرده باشی و پژوهش های خوبی داشته باشی توی دانشگاه های سطح اول کشور تو را به این مسیر هدایت میکنن معمولا تو دوره ارشد موضوعات پژوهشی بهت میدن که برای کشورهای دیگه جذاب هست 

من یه تعدادی از دوستام کانادا و المان هم رفتن که همگی با فاند تحصیلی بوده ولی اونایی که امریکا رفتن خیلی بیشتر راضی بودن از نظر درآمد و …  

من فقط حسرت میخورم که استعدادها و نیروهای ارزشمند انسانیمون که در کشورمون خیلی بهشون نیاز داریم، تحت تاثیر تبلیغات گسترده موسسات مهاجرت که ظاهرا خوب پولی هم از این طریق درمیارن، قرار میگیرن واز دست میدیمشون.

شهادت هنر مردان خداست🖤

درسته استعداد ها الان مسافرکشی میکنن

اینجوری نگییید تو رو بخدا؛ منظورم اینه که از بالا به قضیه نگاه کنین ما به این افراد و استعدادشون داخل کشورمون نیاز داریم، کشور خودمون. ولی شما احتمالا تاپیکهای زیادی دیدین که طرف از همون سالهای پایین تحصیلش، بدون اینکه حتی بدونه چی به چیه، هدفش رو مهاجرت قرار میده، بجای اینکه استعدادش رو پرورش بده و کشور خودمون رو بسازیم. چرا اینجوری شده؟ بنظرم یک دلیل مهمش تبلیغات زیاد این موسسات مهاجرت روی مخ این بچه هاست. ممکنه این تبلیغات با سیاه نمایی هم باشه. باور کنید کسی که این توانایی ها رو داره، راحت برای خودش درآمد کسب میکنه که هیچ خیلی ها هم میخوانش. اگه کسی مسافرکش شده البته با احترام به راننده ها، بنظرم تلاششو نکرده یا دنبال پشت میز نشینی بوده که بنظرم اگه هم واقعا استعداد داره راحت میتونه آزمونهای استخدامی رو قبول بشه

شهادت هنر مردان خداست🖤

2790
2778
2791
2779
2792