2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 43 پست
با برنامه قلم چی اومدم پایه رو یه مقدار خوندم راضی نیستم ولیدوازدهم هم یکم خوندم

آفرین امیدوارم موفق باشی و بدرخشی 

من ک هیچ... نه پایه نه دوازدهم 

خیلی دلم گرفته و روحیم ضعیف شده احساس می کنم خیلی عقبم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان انگیزه ام 0 شده...

پشت کنکوریا باز دو دسته میشن یسری هدف دارن براش می‌جنگن یسری تسلیم شدن و حتی نا امید گفتم اکثر شون انگیزه از دست میدن و کمتر میخونن چون آدم به امید رسیدن به هدفشه که تلاش میکنه و بیشتر آدما این تلاش کردن زیاد دوست ندارن البته از دست دادن انگیزه برای کنکوریا  هم پیش میاد مثلاً تحت تاثیر این خبر ها قرار بگیرن چه کنکوری امسال چه پشت کنکوری هر دو باید تلاش کنند تا به هدفشون برسند این میگن تلاش نتیجه نمیده  اشتباهه به هر حال تلاش کردن بهتر از تلاش نکردن هست

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
پشت کنکوریا باز دو دسته میشن یسری هدف دارن براش می‌جنگن یسری تسلیم شدن و حتی نا امید گفتم اکثر شون ا ...

من شرایط روحی خوبی ندارم، پر خوابی دارم و خیلی دلم سرد شده 

دیگه حوصله هیچ کاری ندارم، امسال میرم 12 ، واقعا نمیدونم چه کنم مطالعه ام سینوسی ی روز 10 ساعت دو هفته هیچ

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

میشه یکم از تجارب تون بگید؟ اگه برگردین چه کار نمی کنید دیگه؟

حتما عزیزم

برای هرکسی متفاوته ولی خب مثلا من پایه ی زبانم قوی نبود، اگه برگردم عقب زبان رو جدی تر دنبال میکنم چون پارسال توی نهایی خیلی سخت بود، هر درسی که حس میکنین ضعف دارین برنامه ریزی کنین و روش وقت بذارین هرچی زودتر بهتر اصلا نگین از فروردین میخونم و فلان ( اگه مسلط هستین مشکلی نداره ولی درسی که پایتون توش ضعیفه نه)

من معدلم ۱۹.۱۲ شد زبان پایین ترین نمرم بود ( ۱۵.۷۵)

بعد اینکه ما توی مدرسه سلامت و بهداشت و هویت رو جدی نمیگرفتیم جوری که اصلا نمیخوندیمش حتی کلاس هم برامون فقط چند جلسه گذاشتن

ضریبش زیاد نیس ولی چون تقریبا راحتن و حفظین حیفه نمرش از دست بره

سعی کنین تا قبل عید حداقل یکی دوبار دقیق بخونین کتاباشو کامل

خواااب خیلی مهمه خیلی

به هیچ وجه از خوابتون نزنین بعدا کم میارین خدای نکرده

سعی کنین اتلاف وقت هاتون رو در طول روز کم کنین ولی خواب  حداقل ۷ ساعت باشه

ساعت خواب و بیداری مهمه صبح زود برای درس خوندن عالیه اگه شب بتونید ۹ یا ۱۰ بخوابید و صبح ۵،۶ بیدار شید عالیه

بستگی به هدفتون داره ولی روزانه ۱۰ الی ۱۲ ساعت مطالعه خوبه

وقتایی که خیلی کم میارین خیلی خیلی خسته میشین باز هم ادامه بدین هیچ وقت ناامید نشین

حتی نا امید هم شدین دست از تلاش برندارین متن های انگیزشی بنویسید بذارید روی میز مطالعه و ...

و در آخر از اشتباهاتتون هم درس بگیرین آزمونارو با دقت تحلیل کنین 

روش مطالعه ی درست رو پیدا کنین ببینین با فیلم بهتر یاد میگیرید یا درس نامه یا معلم؟

انشاالله همتون موفق باشید❤️😍

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
حتما عزیزمبرای هرکسی متفاوته ولی خب مثلا من پایه ی زبانم قوی نبود، اگه برگردم عقب زبان رو جدی تر دنب ...

مرسییی😍🤍

مطالعه ام سینوسی به شدت پیشنهادی ندارین؟ 

تا الان هیچی نخوندم درست نه پایه نه پیشخوانی

مرسییی😍🤍مطالعه ام سینوسی به شدت پیشنهادی ندارین؟ تا الان هیچی نخوندم درست نه پایه نه پیشخوانی

استارتر ببخشید من خیلی پی ام دادم

مرسی 🥺 من درسم خوب بود ولی افت کردم، روانم داغون شده

اصلا اصلا نگران نباش

از الان یه عالمه وقت داری

مهم اینه کم نیاری و خسته نشی اصلا به گذشته فکر نکن فقط انرژی میگیره ازت 

انگیزه بسیااار مهمه انگیزه بیشترش درونی هست

خودتو تشویق کن به خودت امید بده مطمئن باش که میتونی

برنامه ریزی کن از فردا جدی شروع کن حتی از همین الان

الان بری بخونی ۷ هم شروع کنی تا ۱۰ و نیم میتونی سه،ساعت بخونی :) جدی تصمیم بگیر و شروع کن ❤️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
مرسییی😍🤍مطالعه ام سینوسی به شدت پیشنهادی ندارین؟ تا الان هیچی نخوندم درست نه پایه نه پیشخوانی

صبح زود بیدار شو خودتو مجبور کن که بیدار شی

بعد همون اول صبح برای اون روزت برنامه بنویس ( اگه مشاور نداری) حتی اگه شب قبل بنویسی بهترم هست.

مثلا ۷ تا ۸ و نیم زبان

۹ تا ۱۰ و نیم شیمی

و ...

اگه سختته اولش نمیخواد خیلی به خودت فشار بیاری یه ساعت مطالعه برای خودت مشخص کن مثلا بگو امروز باید حتما ۶ ساعت بخونم

و اون ۶ ساعت رو حتما بخون

از فرداش کم کم زیادش کن 

اخی چرا اینجوری شدی نهایی چطور دادی

نمرات نهاییم واسم جدید بود و محیطم نامساعد

اخی چرا اینجوری شدی نهایی چطور دادی

شما منطقه 3 هستین؟ و اینکه مشاور دارین؟ 

آفرین امیدوارم موفق باشی و بدرخشی من ک هیچ... نه پایه نه دوازدهم خیلی دلم گرفته و روحیم ضعیف شده احس ...

هرچقدر هم عقب باشی میتونی مقدار زیادیشو جبران کنی

ساعت ۶ صبح خیلیا خوابن

تو بیدار شو درس بخون

خیلیا از استرس و همین افکار سراغ درس نمیرن میتونی به راحتی ازشون جلو بزنی

ببین یه چیز رو از من یادگار داشته باش

من امسال که سال کنکورم بود همش از برنامه ی مشاور مدرسمون جا میموندم( مشاور خصوصی نبود) و خیلی اذیت شدم

تو سعی کن به این چیزا اهمیت ندی کار خودتو پیش ببری

ولی نه اینکه کلا رها کنی و درس هم نخونی

من کلا سرعتم پایین بود چون ادم عمیق و با دقتی بودم

خیلی وقتا از بچه هامون جا میموندم و خودمو سرزنش میکردم ناخواسته

ولی الان نتیجه ی کنکورم از خیلی دوستام بهتر شده :) الان حدود ۱۰ ماه وقت داری از دستش نده الان برو یه برنامه ریزی کلی کن برای درس خوندنت از فردا هم شروع کن

موفق باشییی❤️