2777
2789
عنوان

کنکور

963 بازدید | 43 پست

من خیلی استرس گرفتم بچه های کنکوری امسال رو دیدم با درس خوب قبول نشدن چرا؟ من ۴۰۴ ام 

هعی برای کنکور ما تعداد پشت کنکور ها هم زیاد شد رقابت 

ما سخت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 1404 هستم، از استرس نخوابیدم ی شب تا صبح 😬

خدا رحم کنه، نی نی سایتی ها دعا کنید واسمون

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

تو بخون  و تلاشتو کن کاری به پشت کنکوریا نداشته باشه آخه معمولا اکثر سال اول بهتر میخونن بعد زیاد انگیزه ندارن

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

رشتتون چیه؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

الهی 

خیلی درکتون میکنم منم کنکوری امسال بودم🫠

با اینکه خیلی کنکور سخت شده ولی شما به حاشیه هم توجه نکنید هرچی کمتر درگیر حاشیه ها شین بهتر میتونین درس بخونین❤️

موفق باشید همتون💕

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
الهی خیلی درکتون میکنم منم کنکوری امسال بودم🫠با اینکه خیلی کنکور سخت شده ولی شما به حاشیه هم توجه ن ...

وای خوشبحالتون کنکور دادید من چون شخصیت استرسی دارم میترسم نزدیک کنکور استرسم بره بالا

ممنونم همچنین 

2790
2778
2791
2779
2792