2777
2789
عنوان

کنکور

944 بازدید | 43 پست

من خیلی استرس گرفتم بچه های کنکوری امسال رو دیدم با درس خوب قبول نشدن چرا؟ من ۴۰۴ ام 

هعی برای کنکور ما تعداد پشت کنکور ها هم زیاد شد رقابت 

ما سخت میشه

منم ۴۰۴ هستم

واقعا استرس دارم 

خدایا خودت بخیر کن 

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 1404 هستم، از استرس نخوابیدم ی شب تا صبح 😬

خدا رحم کنه، نی نی سایتی ها دعا کنید واسمون

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

چیزی خوندی تا الان چیا رو بستی

از تاپیکات فهمیدم تجربی هستی ، من انسانی ام

آره میخونم دیگه ولی تموم نشدن هنوز از هر کدوم دو سه تا درس مونده

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

تو بخون  و تلاشتو کن کاری به پشت کنکوریا نداشته باشه آخه معمولا اکثر سال اول بهتر میخونن بعد زیاد انگیزه ندارن

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

رشتتون چیه؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

الهی 

خیلی درکتون میکنم منم کنکوری امسال بودم🫠

با اینکه خیلی کنکور سخت شده ولی شما به حاشیه هم توجه نکنید هرچی کمتر درگیر حاشیه ها شین بهتر میتونین درس بخونین❤️

موفق باشید همتون💕

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
الهی خیلی درکتون میکنم منم کنکوری امسال بودم🫠با اینکه خیلی کنکور سخت شده ولی شما به حاشیه هم توجه ن ...

وای خوشبحالتون کنکور دادید من چون شخصیت استرسی دارم میترسم نزدیک کنکور استرسم بره بالا

ممنونم همچنین 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز