2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 43 پست
الهی خیلی درکتون میکنم منم کنکوری امسال بودم🫠با اینکه خیلی کنکور سخت شده ولی شما به حاشیه هم توجه ن ...

میشه یکم از تجارب تون بگید؟ اگه برگردین چه کار نمی کنید دیگه؟ 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

کاری به اینکه تلاش خیلی از ماهایی که امسال دوازدهمی بودیم به اندازه نتیجه نداد ندارم

اما خودتون رو درگیر حاشیه نکنید،

اصلا از اخبار دوری کنید

چه کمکی میکنه که بدونیم امسال ترازی که باید رتبه ی ۲۰۰۰ میداد،رتبه ی ۴۰۰۰ داده؟

جز استرس کاری میکنه؟

بخونید و به چیزی فکر نکنید

هدفتون رو هم رشته و دانشگاه و رتبه نذارید

هدفتون این باشه شب که دارید میخوابید مطمئن باشید من به اندازه ی تمام توانم خوندم،این یعنی موفقیت

ضمن اینکه رتبه ی زیر ۱۵ هزار برای کسی که واقعا خونده بود اوردنش سخت نبود.

شاید عدد قشنگی نباشه ولی اینکه بگیم هر چی بخونیم بازم نتیجه نمیده اشتباهه

این آدم حداقل پرستاری و پیراپزشکی ها رو میاره!

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بخون و تلاشتو کن کاری به پشت کنکوریا نداشته باشه آخه معمولا اکثر سال اول بهتر میخونن بعد زیاد ان ...

من الان انگیزه ام 0 شده... 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

تجربی

موفق باشی 

نگران بقیه نباش تو صدتو بزار نتیجه میگیری  

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

منم 1404 هستم، از استرس نخوابیدم ی شب تا صبح 😬خدا رحم کنه، نی نی سایتی ها دعا کنید واسمون

موفق باشی گلم

نگران نباش شرایط برای همه سخت شده هرچند که واقعا اذیت کنندس و خودم درکتون میکنم ولی برای همه همینه شما تلاشتونو بکنید❤️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

دوستان ۴۰۴ عزیز نگران نباشید امسال این گند کاری اتفاق افتاد چون ترازهای ۴۰۲ رو ریختن تو ۴۰۳ های بدبخت . واسه کنکور ۴۰۴ چون تاثیر قطعی یازدهم هم هست دیگه این اتفاق نحس نمی افته چون هرکسی بخواد اینکار رو بکنه باید یازدهم هم ترمیم بده

موفق باشی گلمنگران نباش شرایط برای همه سخت شده هرچند که واقعا اذیت کنندس و خودم درکتون میکنم ولی برا ...

مرسی 🥺 من درسم خوب بود ولی افت کردم، روانم داغون شده

دوستان ۴۰۴ عزیز نگران نباشید امسال این گند کاری اتفاق افتاد چون ترازهای ۴۰۲ رو ریختن تو ۴۰۳ های بدبخ ...

خب ترمیم میکنن دوازدهم چرا آسون میشه متوجه نشدم؟

وای خوشبحالتون کنکور دادید من چون شخصیت استرسی دارم میترسم نزدیک کنکور استرسم بره بالاممنونم همچنین

منم استرسی ام خیلی

شب کنکور خیلی استرس گرفته بودم🫠😂 ولی نگران نباش خدا کمک میکنه من تقریبا همونجوری که بقیه ی آزمونامو میدادم کنکورمم همونجوری دادم با وجود استرس هاش

سر جلسه حتما ذکر بگین و صلوات بفرستین💕

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

از من ب شما نصحیت 

همه زندگیتون رو معطوف ب کنکور نکنید 

یکی با رتبه ۵۶۹۸۴۵۶۸۸ تو زندگیش خوشبخت تر از رتبه۱۴ میتونه باشه 

تلاشتو بکن ولی اگرنشد ب معنای شکست کل زندگی نیست 

2790
2778
2791
2779
2792