2777
2789
چی شده عزیزم

نزدیک یک ساله عقدم شوهرمو از اولم نمیخواستم ولی نذاشتن بیشتر مادرم بدبختم کرد حالا دیروز قرار بوده با فامیلامون بریم استخر زنگ زدم اجازه گرفتم نذاشت که برم چند روز پیش هم با فامیلاش رفتیم بیرون ما زن ها داشتیم یه وسیله دست یه دختر بود رو مسخره میکردیم میخندیدیم اون حالا گیر داده بهم میگه داشتی به پسرا میخندیدی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نزدیک یک ساله عقدم شوهرمو از اولم نمیخواستم ولی نذاشتن بیشتر مادرم بدبختم کرد حالا دیروز قرار بوده ب ...

اینکه از اجبار خانوادت عقدت کردن کار اشتباهی بوده

اگه هیچ علاقه ای بهش نداری فعلا صبر کن و ازدواج نکن

پیش مشاوره برو و از خانوادت بخواه با مشاور حرف بزنن، مطمئنن مشاور طرف تو رو میگیره  

اینکه از اجبار خانوادت عقدت کردن کار اشتباهی بودهاگه هیچ علاقه ای بهش نداری فعلا صبر کن و ازدواج نکن ...

مشاور هم نمیزارن برم یه بار فرستادنم پیش مشاور که دوست مامانم بود اونم فقط طرف مامانمو می‌گرفت 

مامانمم همه وسیله هامو گرفته میدونه دلم نیس میخواد زودتر ردم کنه بره 

خیلی گریه کردم چرا نباید آخه من برم استخر🥺🥺😭😭😭

به فامیلتون بگو با خانوادت حرف بزننخانواده ی لجبازی داری متاسفانه

خیلی لجبازن 

فقط دلشونه زود ردم کنن برن 

کاش بمیرم 

تا یه چیزی میشه گوشی برمی‌داره همه رو خبر دار میکنه من که هیچوقت خانوادمو نمیبخشم خداکنه خدا هم از حقم نگذره

خیلی لجبازن فقط دلشونه زود ردم کنن برن کاش بمیرم تا یه چیزی میشه گوشی برمی‌داره همه رو خبر دار میکنه ...

عزیزم چرا زنگ میزنی اجازه میگیری فقط خبر بدع بگو دارم میرم

یا نگو یه استخر رفتن که اینچیزارو نداره

این اخلاقش بعد ازدواج بدتر میشه چرا میشینی گریه میکنی

باهاش صحبت کن

همون موقع ام که گفت نه باید میرفتی

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

قبلاً باباها مجبور میکردن.عجیبه چند تا مامان خوندم.عزیزم ببین چرا مامانت میگه این خوبه.شاید واقعا خوبه .سعی کردی باهاش ارتباط بگیری؟

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

عزیزم چرا زنگ میزنی اجازه میگیری فقط خبر بدع بگو دارم میرمیا نگو یه استخر رفتن که اینچیزارو ندارهاین ...

اگه میرفتم بدتر بود چون من خانوادم پشتم نیستن هز وقت دعوامون میشع مادرم طرف اونه 

یه چند باری هم زنگ زدم گفتم میخوام برم فعلا جان با لحن اجازه گرفتن نگفتم فقط گفتم که خبر داشته باشه دیگ ولم نمی‌کرد میگف باید اجازه بگیری اگه نزارم نباید بری مادرمم میگفت آره شوهرته باید گوش کنی هر چی گف

قبلاً باباها مجبور میکردن.عجیبه چند تا مامان خوندم.عزیزم ببین چرا مامانت میگه این خوبه.شاید واقعا خو ...

مامانم فقط به فکر خودشه به فکر ابرو خودشه 

چند تا از فامیلامون تا فهمیدن من شوهر کردم گفته بودن مامانش بخاطر این شوهرش داده که چون پسره ماشین داره دیگ راحت بتونه بره جایی و بیاد آخه ما خودمون ماشین نداریم 

استخر والا جای هس که پر از زنه قرص اعصاب مصرف میکنه اخلاقش هم بعضی وقتا خیلی خوبه بعضی وقتا میزنه به ...

با یکی از بزرگای فامیلتون که خانوادت خیلی حرفشو قبول دارن بخواه باهاشون حرف بزنه

بلکه مدارا کردن ،صبر داشته باش ،انشالله درست میشه