2777
2789
با یکی از بزرگای فامیلتون که خانوادت خیلی حرفشو قبول دارن بخواه باهاشون حرف بزنهبلکه مدارا کردن ،صبر ...

دعا کن برام 

اینا به حرف هیچکی گوش نمیدن چند بار تهدید به خودکشی کردم ولی مهم نبود براشون 

مامانم فقط به فکر خودشه به فکر ابرو خودشه چند تا از فامیلامون تا فهمیدن من شوهر کردم گفته بودن مامان ...

اون فامیلاتون ک کم عقل هستن .مامانت درگیر حرف مردمه ،ی قسمت‌هایی انگار فکرشون رشد نکرده،دختر شوهر بدیم بره خیالمون راحت شه،واقعیت اینکه دست خودش نیست فکر می‌کنه داره کار درست می‌کنه.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اون فامیلاتون ک کم عقل هستن .مامانت درگیر حرف مردمه ،ی قسمت‌هایی انگار فکرشون رشد نکرده،دختر شوهر بد ...

خیلی بهش گفتم 

کلا با من لجه قبلا بهش گفتم یه نفر میخوام رفته بود سراغ یارو که اگه بیای سمت دخترم میرم آبروتو میبرم 

انقد خجالت کشیدم که نگو

دعا کن برام اینا به حرف هیچکی گوش نمیدن چند بار تهدید به خودکشی کردم ولی مهم نبود براشون

باشه عزیزم ،انشالله خدا کمکت میکنه شک نداشته باش ،هیچ وقتم به خودکشی فکر نکن ،قرآن بخون یه معجزه ای تو زندگیت اتفاق میفته مطمئن باش

میتونی شرایط رو تغییر بدی بده و ازدواج نکن ،نه همین شرایط رو به بهترین حالت تبدیل کن, سعی کن شوهرتو بشناسی بفهمی و قلقش دستت بیاد،اول مشکل رو میپذیرم و بعد حلش میکنم،با آه و ناله فقط روحتو خسته نکن.

میتونی شرایط رو تغییر بدی بده و ازدواج نکن ،نه همین شرایط رو به بهترین حالت تبدیل کن, سعی کن شوهرتو ...

خیلی خواستم بکشم عقب نشد نزاشتن 

خداکنه خیر نببینن همین

خیلی خواستم بکشم عقب نشد نزاشتن خداکنه خیر نببینن همین

عزیزم ایشالا برات اتفاقای خوب بیفته،با پسر لج نکنی ،اروم باش،تو خانومی،بخدا از دست زن چ کارایی ک برنمیاد،خوشبخت بشی ایشالا.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز