2777
2789

نزدیک به ۵۰۰ هزارنفر فقط کنکور تجربی داریم

بقیه رشته ها بماند

ازین ۵۰۰هزارنفر راحت ۳۰۰هزارنفرش دیشب ناراحت بودن و شاید گریه کردن

از جمله ابجی من

ای کاش خدا یه مسیر درست براشون هموار کنه و موفق شن تا در اینده وقتی به امروزشون فکر کردن خندشون بگیره

همچنان امیدوار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش پشت هم بمونن باز سال دیگه همین آش وهمین کاسه هست ...پسر همکار شوهرم ۴۰۲ ای هست میگه باز میمونم پشت تا پزشکی دربیام .....۴۰۲ ایها هستن و۴۰۳ ایها هم هستن وبچه های ۴۰۴هم که کنکور میدن

سیستم گزینش ازپایه خراب،بنظرم دانشگاه باید مثل مدرسه میبود بدون تشریفات کسایی که واقعا علاقه به درس ...

خیلی از کشورا اینطوریه

ولی پولیه

مثل روسیه و ترکیه(هم با ازمون داره هم بدون ازمون)

همچنان امیدوار

مطمئن باش پشت هم بمونن باز سال دیگه همین آش وهمین کاسه هست ...پسر همکار شوهرم ۴۰۲ ای هست میگه باز می ...

پشت موندن نهایتش یکبار خوبه

لعنت به این سیستم ناعدالانه معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن

همچنان امیدوار

منم ک کنکوری نبودم برا ی سریا قلبم شکست   

همون زمانی ک کشورهای خارجه حقوق میدن خوردم خوراک میدن دانشگاه هم میدن زبانه خودشونم تدریس میکنن بدون کنکور دانشجو میگیرن 

کشور ما کلی سنگ میندازع جلو پات ک هیچی نشی آخر سرم میگن چرا کشورهای خارجه داره پیشرفت میکنه؟!چون جوانانش خوبن

نصف مخی ک ما داریم اونا ندارن فقد کشورشون کشوره خوب و بادرکیه 

الان ترکیه داره ،پیراپزشکی،حقوق،پرستاری،حسابداری ،مدیرت و.....بدون کنکور دانشجو میگیره ن تنها پول نمیگیره بلکه ماه پول هم میده زبانشم رایگان تدریس می‌کنه 

بعد کشور ما تا می‌تونه سنگ میندازع 

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

به جا خرج برای کنکور خرج برای مهاجرت بهتره 

چنان کنکور رو بزرگ کردن انگار همه چیزه والا چرته 

با این مشکلات معیشت و فشار کنکور هیچه 

به نظرم کنکور دیگه مال دهک ۸ تا ۱۰ و سهمیه ای هاست وگرنه دور برم اینقدر رتبه خوب علوم پزشکی بودن که به خاطر وضع معیشت خودکشی کردن