2777
2789
عنوان

دقت کردین دیشب غمگین ترین شب برای خیلیا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 41 پست
چندسالگی بورسیه شد؟منم جدیدا خیلی شنیدم کشورهای مختلف بورسیه میکنناصلا این سه رشته تاپ دیگه ارزوی مح ...

بالاخره بعد صدبار رشته عوض کردن لیسانس و فوق لیسانس معماری اینجا گرفت برای فوق لیسانس درخواست داد المان قبولش کردن سنشم ۲۹ ۳۰ بود 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره طرف با ۴۰ هزار شده ۷۰۰! لیاقت مردم لال هم همینه بنگلادش می خواستن به بازماندگان کشته های استقلال ...

اونجا چون آزادی بیان دارن اگه مردم کشور ما واسه چیزی اعتراض کنن بنظر ت چیکارشون میکنن غیر از...  

دمت گرم الکی بچت رو پشت کنکور نذاررشته های ریاضی مهاجرتشونم عالیه اصلا هم ربطی نداره کجا لیسانس گرفت ...

میدونید مهاجرت هم از دور قشنگه داداش ام یکی از کشورهای اروپایی هست منم تصمیم داشتم پسرم را بفرستم ولی اونجا هم مشکلات خودش را داره بچه ها افسردگی میارند تنهایی سخته مشکلات زیاده

خدایا شکرت

اونجا چون آزادی بیان دارن اگه مردم کشور ما واسه چیزی اعتراض کنن بنظر ت چیکارشون میکنن غیر از...

کدوم آزادی بیان کلی دانشجو تو خیابون کشتن کشورهایی مثل هند و پاکستان و بنگلادش جز بی قانون ترین خشن ترین کشورهای جهان هستن ازادی بیان چی کشک چی پر از رانت و فساد هستن منتها بی نهایت شجاع هم هستن 

حتی به خاطر استقلال بنگلادش روزی یه میلیون کشته هم دادن ! تو اینترنت هم هست سرچ کن 

اینجا با کنکور میرن مهندسی میخونن تهشم بیکارپول بمانداین سیستم معیوب اموزشی رو درست کنن شاهکار کردن

یه کاربر دیروز می‌گفت مهندسی اگه فقط بهشتی،شریف و تهران خونده بشه،مهندسیه.

کسی که مدرک مهندسی رو از دانشگاه دیگه گرفته باشه،یه بیسواده که ادعای مهندسی داره!!!!!

دانشگاههای دیگه هم کشکه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

مبارزه عزیزم من خودم متاسفانه پدرم فوت شده اگر بابا داشتم و میدونستم باهام میاد و پشتم میمونه قطعا م ...

خدا پدرتو رحمت کنه

برای حقوق ازاد اصلا کنکور لازم نیست عزیزم

برای ازمون وکالت هم قانون تسهیل اومده فکر کنم راحت تر شد قبولیش

همچنان امیدوار

میدونید مهاجرت هم از دور قشنگه داداش ام یکی از کشورهای اروپایی هست منم تصمیم داشتم پسرم را بفرستم ول ...

اره تنهایی خیلی سخته ادم بهترین کشور هم باشه با درامد خوب ولی نیاز به حمایت عاطفی پدرومادرش رو داره تو هر سنی مخصوصا اگر مجرد باشه

همچنان امیدوار

یه کاربر دیروز می‌گفت مهندسی اگه فقط بهشتی،شریف و تهران خونده بشه،مهندسیه.کسی که مدرک مهندسی رو از د ...

دانشگاه هارو زیاد کردن برای مهندسی و...تعداد مهندسا رفت بالا

ولی در کل وضعیت شریف و امیرکبیر هم اگر خوب بود اکثرا به فکر مهاجرت نبودن

همچنان امیدوار

خدا پدرتو رحمت کنهبرای حقوق ازاد اصلا کنکور لازم نیست عزیزمبرای ازمون وکالت هم قانون تسهیل اومده فکر ...

متاسفانه علوم تحقیقات برای رشته حقوقش تراز و رتبه خوبی میخاد  

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

متاسفانه علوم تحقیقات برای رشته حقوقش تراز و رتبه خوبی میخاد

من علوم تحقیقات نمیدونم چیه ولی پسرخالم تراز ده هزار اورده بود وکالت قبول شد یک سال و نیم خونده بود

همچنان امیدوار