2777
2789
عنوان

دقت کردین دیشب غمگین ترین شب برای خیلیا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 41 پست
خیلی از کشورا اینطوریهولی پولیهمثل روسیه و ترکیه(هم با ازمون داره هم بدون ازمون)

درستش همینه،تمام کسایی که کنکورمیدن روزامتحان حال مساعدی ندارن پس خروجی هم ندارن و کلی هم با استعدادن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ک کنکوری نبودم برا ی سریا قلبم شکست همون زمانی ک کشورهای خارجه حقوق میدن خوردم خوراک میدن دانش ...

اینجا با کنکور میرن مهندسی میخونن تهشم بیکار

پول بماند

این سیستم معیوب اموزشی رو درست کنن شاهکار کردن

همچنان امیدوار

به جا خرج برای کنکور خرج برای مهاجرت بهتره چنان کنکور رو بزرگ کردن انگار همه چیزه والا چرته با این م ...

کنکور فقط مال سهمیه ایهاست .اینا کاری کردن که مردم دیگه حرمت شهدا رو هم شکستن بخاطر فشار روحی وروانی

منم ک کنکوری نبودم برا ی سریا قلبم شکست همون زمانی ک کشورهای خارجه حقوق میدن خوردم خوراک میدن دانش ...

چون یه عالمه درس نخونده و رانتی سر کار هستن که از پیشرفت مملکت می ترسن نخبه ها رو فراری می دن تا جایگاه خودشون محفوظ باشه بچه شون هم خارج در رفاه مطلق

گاهی وقتا فقط باید مسیر رو تغییر داد تا به نتیجه درست برسی یکی از اشناهامون همسن خواهرمه خواهرم لیسانشو گرفت اون هنوز کنکور میداد و هی میرفت این دانشگاه اون دانشگاه دو ترم میخوند انصراف میداد ولی بالاخره مسیر درستش رو پیدا کرد الان بورسیه شده اروپاست 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

به جا خرج برای کنکور خرج برای مهاجرت بهتره چنان کنکور رو بزرگ کردن انگار همه چیزه والا چرته با این م ...

به خدا

خانواده ایرانی حاضرن یک میلیارد جهاز بخرن برای کور کردن چشم فامیل ولی بچشونو نفرستن خارج درس بخونه

اصلا خارج رفتن دیگه ارزوی محال نیست

انقدر روش هست برای مهاجرت و بورسیه شدن

خیلی از کشورا بورسیه میکنن و وقتی بورسیه شدی هزینه ۴ سال تحصیل رو میدن

همچنان امیدوار

اینجا با کنکور میرن مهندسی میخونن تهشم بیکارپول بمانداین سیستم معیوب اموزشی رو درست کنن شاهکار کردن

دقیقا اونجا بی ارزش ترین رشته ها هم پر درامدترین شغلو داره یعنی اگر اونجا کشاورزی بخونی بیشتر موفق میشی تا اینکه اینجا پزشکی بخونی

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

دختر همکارم شش ساله پشت کنکور بود تیزهوشانی بود میگه فقط پزشکی میخوام .امسال با اینکهترازش خوب بود و میگفت رتبه ام خوب میشه باز رتبه اش بد شده به پزشکی تعهدی میرسه که نمیره . پسر خودم رشته اش ریاضی بود اونم رتبه اش خوب نبود ولی هر جا شد امسال میفرستم بره ارزش نداره پشت موندن با این شرایط . بازار کار و موفقیت زیاد به رشته ی تحصیلی ربطی نداره

خدایا شکرت

چون یه عالمه درس نخونده و رانتی سر کار هستن که از پیشرفت مملکت می ترسن نخبه ها رو فراری می دن تا جای ...

بهت قول میدم ۱۵سال دیگه یدونه دانشجو ندارع 

یعنی من هر کی رو دیدم داره برا تحصیل می‌ره از بس ک بی فکرن از بس ک دانش آموزو درک نمیکنن

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

گاهی وقتا فقط باید مسیر رو تغییر داد تا به نتیجه درست برسی یکی از اشناهامون همسن خواهرمه خواهرم لیسا ...

چندسالگی بورسیه شد؟

منم جدیدا خیلی شنیدم کشورهای مختلف بورسیه میکنن

اصلا این سه رشته تاپ دیگه ارزوی محال نیست که بعضیا حتی دست به خودکشی میزنن

همچنان امیدوار

دختر همکارم شش ساله پشت کنکور بود تیزهوشانی بود میگه فقط پزشکی میخوام .امسال با اینکهترازش خوب بود و ...

دمت گرم الکی بچت رو پشت کنکور نذار

رشته های ریاضی مهاجرتشونم عالیه اصلا هم ربطی نداره کجا لیسانس گرفتن

اگر مایل هستی به مهاجرت هم فکر کن برای پسرت 

بچه های مهندسی وضعشون اونور خیلی خوبه

همچنان امیدوار

مبارزه عزیزم 

من خودم متاسفانه پدرم فوت شده اگر بابا داشتم و میدونستم باهام میاد و پشتم میمونه قطعا میرفتم

میخام حقوق بخونم بعد برای قبول شدن تو رشته حقوق باید یه سال زندگیمو بدم بره آخرشم باید رتبه ام زیر ۲هزار سه اگرم بخام آزاد برم حداقل باید ۵هزار شم در آخرم ببینم ظرفیت دارن یا ن آخرشم ببینم میزارن یه دفتر بزنم یا ن 

ولی اونجا ن تنها کنکور نمیدی پول هم نمیدی بلکه رایگان زبانشونو تدریس میکنن بهترین دانشگاه راهت میدن 

مدرک معتبر هم بهت میدن ماهانه هم حقوق میگیری آخرشم مدرکشون انقد معتبره هر جا بری برات کار هست 

کنکور فقط مال سهمیه ایهاست .اینا کاری کردن که مردم دیگه حرمت شهدا رو هم شکستن بخاطر فشار روحی وروانی

اره طرف با ۴۰ هزار شده ۷۰۰! 

لیاقت مردم لال هم همینه بنگلادش می خواستن به بازماندگان کشته های استقلال بنگلادش سهمیه بدن مردم کاری کردن که نخست وزیر فرار کرد و مقایسه کن با مردم بی عار کشور ما