2777
2789
عنوان

وای بچه ها رتبه یکو نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7234 بازدید | 111 پست
واومرسیمن ۱۲ هم باید کنکور بدم درسته؟حالا اگر بخوام دیپلمه بمونم کنکور نمیخواد؟

آره عزیزم

کلاس دوازدهمت تموم شد کنکوره

که صد الته تو باید حداقل از تابستون دوازدهمت شروع کرده باشی و در بهترین حالت از دهم دبیرستان 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید حالا دلش نخواست مهاجرت کنه بره خب

اینش دیگه بستگی به خودش داره

هرجا بره آیندشون روشنه واقعا

خوبیش اینه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

مثلا چه مدارسی؟

فرزانگان 

رتبه های تک رقمی اصولا پولدارن 

پولدار هم که نباشن خانواده براشون خرج میکنه بدون منت 

همه اینا به کنار اینا تو جوی هستن که قطعا هیچ تنشی نداره 

مثل ما نیستن که 

من که سال کنکورم پر دراما ترین سال عمرم بود ربطی به کنکورم نداشتا 

هر بار میومدم بخونم یه اتفاقی می‌افتادم که تا یه هفته فکر فقط به خودکشی بود 

حالا ما که راضی هستیم ولی این کنکور عادلانه نیست

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
آره عزیزمکلاس دوازدهمت تموم شد کنکورهکه صد الته تو باید حداقل از تابستون دوازدهمت شروع کرده باشی و د ...

وای چقد وقت گیرررررررر چقد سختتتتتتتتت اگه دیپلم بگیرم بزارم کنار کنکور نیمخواد؟

اخه گفتن بر شمیدارن ک

شرط معدل چی نداره؟ ک مثلا اونای یک. معدلشون بالاس کنکور ندن یه سری از دوستام میگفتن

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
منم😂😂ولی واقعا اراده آهنین میخواد..این همه کتاب حتی دیدنش آدمو به وحشت میندازه

😅😂

دقیقا 

من حتی دیگه نه شرایطش دارم نه وقتش، نمی دونم به کار و زندگی برسم یا دکترا بخونم

اون دفعه به خانواده م میگم می خوام برای دکترا بخونم میگند تو دیگه ازت گذشته 😂 یا موقع پول در آوردنت هست دکترا به چه دردت می خوره 

به نظر من نباید گول شون بخورم😜 شرایطم هرچی شد شد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

رتبه های تک رقمی اصولا پولدارن پولدار هم که نباشن خانواده براشون خرج میکنه بدون منت همه اینا به کنار ...

قطعا

خیلی چیزا تاثیر داره

خانواده طرف ، زندگیش iq که داره و حتی تغذیش و اراده آهنین 

همین خانومم از مدرسه فرزانگان هستش

فرزانگان

دختر منم فرزانگان درس میخونه

واقعا تو این مدارس بغیر از تلاش بچه ها هیچ خبری نیست

حتی طفلیا برای معلم خوب پرپر زدن ولی جوابی نگرفتن

اون تلاشی که این بچه ها می کنن هر بچه ای تو هر مدرسه ای انجام بده رتبه ی خوب میاره

پارسا یا پیار سال رتبه ی یک کنکور انسانی پسری بود که چوپان بود

موفق باشه ولی من به شخصه خودم دوست ندارم بهترین سال های جوونی آدم همش با درس گذرونده بشه . تلاش کردن ...

خخخخخ اینو نگی چی بگی ایشون بهترین سالهای جوونیش رو دوس داره بادرس خوندن بگذرونه اینجوری لذت میبره تو جور دیگه خواهرزاده خودمم عشق درس خوندنه فرزانگان درس میخونه دوسال جهشی خوند ۱۵ سالگی دیپلم گرفت الانم آیلتس اشو گرفته بره اونور کسی هم مجبورش نکرد حتی تولد بچم اومده بود گوشش هندزفری بود رفته بود تو لب تاپش درس میخوند پس بدون هرکی یکجور از زندگیش لذت میبره 

😅😂دقیقا من حتی دیگه نه شرایطش دارم نه وقتش، نمی دونم به کار و زندگی برسم یا دکترا بخونماون دفعه به ...

واقعا😂

کلا شرایط آدمه که خیلی تعیین کنندس

به امید خدا که موفق بشین به امید خدا🩷