2777
2789
عنوان

وای بچه ها رتبه یکو نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7232 بازدید | 111 پست
من نمیدونم کنکور چیه چجوریهولی اینجوری ک فهمیدم‌ چیز مهمیهالان من کی باید کنکور بدم میرم ۸ مهربعدددد ...

هرچی رتبه کم تر، یعنی قبولی رشته های خوب بیشتر و نمره کنکور بالاتر 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میشه منم یک روزی رتبه تک رقمی دکترا رو بیارم؟

دیگه واقعا باید درس خوند..این خانم فقط نزدیک ۲ متر رو هم کتاب خونده

میتونه بره دانشگاه هاگوارتز هری پارتم قبول بشه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

هرچی رتبه کم تر، یعنی قبولی رشته های خوب بیشتر و نمره کنکور بالاتر

اووووو

من کی باید بدم؟

خیلی باحاله اینطور ک فهمیدم

چجوری نمرتونو میفهمین

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
اووووومن کی باید بدم؟خیلی باحاله اینطور ک فهمیدمچجوری نمرتونو میفهمین

عزیزم بنظرم حتما با یه مشاور صحبت کنین

اینطور که معمولا اطلاعاتی از کنکور ندارین

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اون آقاهه که پایین عکسه کیه؟اینو بدید من برم🤣

https://www.instagram.com/reel/C_TH2G9MgFM/?igsh=MWN0NGVkYTRyNm5yeA==

عزیزم بنظرم حتما با یه مشاور صحبت کنیناینطور که معمولا اطلاعاتی از کنکور ندارین

مشاور چی

درسی؟

ن اخه من هنوز نرسدم ب سطح کنکور دربارش بدونم

دیگه واقعا باید درس خوند..این خانم فقط نزدیک ۲ متر رو هم کتاب خوندهمیتونه بره دانشگاه هاگوارتز هری پ ...

روحیه هم مهم هست، که افسرده، استرسی و... هم نباشیم 

یکی مثل من میره سر جلسه آزمون و به خاطر اعتماد به سقف همه گزینه های غلط هم می زنه نمره منفی می گیره 😅

يعني همیشه سر آزمون ها دچار غرور کاذب میشم و همه چیز خراب می کنم 🤪🤕😅😂

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

مشاور چیدرسی؟ن اخه من هنوز نرسدم ب سطح کنکور دربارش بدونم

آها این‌طوری 

کلا کنکور هرچی راجبش بدونی کمه

تست زنی مطالعه اصولی سهمیه و..

روحیه هم مهم هست، که افسرده، استرسی و... هم نباشیم یکی مثل من میره سر جلسه آزمون و به خاطر اعتماد به ...

منم😂😂

ولی واقعا اراده آهنین میخواد..این همه کتاب حتی دیدنش آدمو به وحشت میندازه

آها این‌طوری کلا کنکور هرچی راجبش بدونی کمهتست زنی مطالعه اصولی سهمیه و..

واو

مرسی

من ۱۲ هم باید کنکور بدم درسته؟

حالا اگر بخوام دیپلمه بمونم کنکور نمیخواد؟

من کتابام ازین بیشتر بود😐❓

منابع درست خیلی مهمن

ممکنه یکی هزارتا کتاب داشته باشه ولی بدرد نخور 

و صدالبته اینکه چطوری بخونی