2777
2789
عنوان

وای بچه ها رتبه یکو نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7276 بازدید | 111 پست
رتبه های تک رقمی اصولا پولدارن پولدار هم که نباشن خانواده براشون خرج میکنه بدون منت همه اینا به کنار ...

دقیقا یکی از فامیل های ما که پزشکه به ما می گفت برای رتبه بالا باید زیاد خرج کنی.... 

که فقط هزینه کتاب نیست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم فرزانگان درس میخونهواقعا تو این مدارس بغیر از تلاش بچه ها هیچ خبری نیستحتی طفلیا برای معلم ...

قطعا تلاش گر بودن که فرزانگان قبول شدن

بنظرم چیزی که بیشتر مهمه جو مدرسس 

من خودم بچه شاهد بودم جو درسی خوبی داشت حالا چه برسه به مدرسه ای مثل فرزندتان 

آره دیگه تلاشه

من دختر عموم بین اون چند سال پیش با بقیه فامیل کنکور داد. فقط تو اتاق بود،  فقط اون پزشکی قبول شد و البته بچه فرزانگان بود. درس خونن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

قطعاخیلی چیزا تاثیر دارهخانواده طرف ، زندگیش iq که داره و حتی تغذیش و اراده آهنین همین خانومم از مدر ...

خب باشه 

من خودم فرز بودم و خیلی خیلی خوب میدونم 

چیزی که میتونه همه اینا رو زمین بزنه فقط و فقط پول و آرامش در خانواده است 

نه هوش اونقدر مهمه نه مدرسه نه هیچ چیز دیگه ای اگه پول داشته باشه و خانواده ای که به بچشون خیلی اهمیت بدن همه چیز تمومه

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
اکثر رتبه برترها از تیزهوشانن...هعیییی:)

بدون شک

اکثرا درصد زیادی متعلق به مدارس عادی نیست

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

قربونت عزیز دلم 💕 به همچنییین

ممنونم 🩷

خخخخخ اینو نگی چی بگی ایشون بهترین سالهای جوونیش رو دوس داره بادرس خوندن بگذرونه اینجوری لذت میبره ت ...

اگه لذت میبره که نوش جونش بخونه . من نظر شخصیمو گفتم چون خودم از شبانه روز درس خوندن لذت نمیبردم که هیچ دیوونه میشدم . ولی اگه یکی واقعا لذت میبره و حال میکنه بخونه نوش جونش

من ومپایر اعظم نیستم😄
در خدمتم عزیز

من عاشق یکی شدم توی مجازی بهم زیاد محل نمیزاره جوابمو نمیده اصن

هر از گاهی زنگ میزنه بعد غیب میشه ولی من دیوونه وار عاشقش شدم

سه ماهه کات کردبم ولی هنوزم دوسش دارم دوست دارم برگرده

انگار جادوش شدم میدونم اشتباهه کارم اشتباهه ولی خیلی دوسش دارم

بجز اون به هیچکی نمیتونم فکذ کنم

چیکاااار کنم این حس از بین بره لطفا بگین خیلی تلاش کردم نشد

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍من بندگی نکردم ولی خدایا تو با من رفاقت کن:)

من خودم هر جوری فکر کردم دلم نیومد پول خانواده رو بدم مشاور یا پانسیون و یا حتی خیلی از کتاب ها 

تنها پولی که من به جز مدرسه دادم پول کتاب بوو که اونم در حد ۴ تومن پول کتاب بوده 

و خیلیم تلاش نکردم چون روان آروم و آسوده ای نداشتم 

ولی خب به نتیجه ی دلخواهم تقریبا رسیدم ولی من ریاضی بودم تجربی به این راحتی نیست 

البته منم ۱۰۰۰تا از نتیجه دلخواهم بدتر شدم که تونم به خاطر مصوبه ی مسخره اشون بود 

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده