2777
2789
عنوان

وای بچه ها رتبه یکو نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7279 بازدید | 111 پست
من خودم هر جوری فکر کردم دلم نیومد پول خانواده رو بدم مشاور یا پانسیون و یا حتی خیلی از کتاب ها تنها ...

پول واقعا مهمه

کسایی که با کمترین هزينه قبول میشن فقط استثنا هستن که اصلا کار منطقی نیست که همه  رو با یه استثنا مقایسه کرد

الان کتابای همین رتبه یک ببین چند میلیونه 

کتاب زیر ۵۰۰ هزار نیست اصلا.. اونم هزينه مشاور آزمون ‌.بماند 

بالاخره هرچیزی شرایطش رو میخواد

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

شاید باورت نشه ولی باباش یکی از خرپول هاس

قطعا

از تعداد کتاباش معلومه😂

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همینجوری پولدارا پولدار تر میشن و بی پولا بی پول تر 

اگه بنا به کنکور و این چیزا باشه

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
اره چون اذیت میشم صبح تا شب بش فکر میکنمدوست دارم فراموشش کنم

برای قدم اول، نیاز هست هرچی که شما رو یاد ایشون میندازه رو حذف کنید 

و در موردش روی کاغذ حرف بزنید و بعد اون کاغذ رو پاره کنید (البته این روش، برای برخی جواب نمیده، شما برای فراموش کردن چیز دیگه امتحان کنید اگر جواب داد این رو امتحان کنید) و اگر ازش دلخورید به هر روشی که خالی میشید، هیجانات خودتون رو خالی کنید 

بعد آروم آروم شروع کنید با سرگرمی ها، ارتباطات اجتماعی و تفریح و... ذهن تون از فکر کردن بهش منحرف کنید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

چرا میگن فقط بچه های فرزانگانن درسخونن؟!امثال من ک غیرانتفاعی هستن درس نمیخونن ینی؟!:)

نه عزیزم 

واقعا نه.

میدونی

من تو شاهد بودم و سال آخرم توی مدرسه غیرانتفاعی و فامیل فرزانگانم زیاد داشتیم

سطحی که اینا امتحان میدن کاملا با این مدارس فرق دارن

مثلا تو شاهد امتحان متوسطی که از ما می‌گرفتن و هزار شکر میکردیم یچه های غیرانتفاعی اصلا نمیدونستن جواب بدن

و به این ترتیبم بچه های فرزانگان 

سطح اینا خیلی بالاتره

موفق باشه ولی من به شخصه خودم دوست ندارم بهترین سال های جوونی آدم همش با درس گذرونده بشه . تلاش کردن ...

حداقل دید نتیجشو من دو ساله دارم تو گل دست و پا میزنم فقط بدون تفریح ری.دم تو این جونی

تهش چی میشه حالا ؟؟؟

ممکنه مهاجرت کنه با دانشگاه هایی مثل هاروارد و..

آینده روشن

مخصوصا که از خانواده پولداریم هست

اره همینجوری پولدارا پولدار تر میشن و بی پولا بی پول تر اگه بنا به کنکور و این چیزا باشه

دیگه دنیا کلا دست پوله با پولدارا 

تو تیزهوشان بوده

آره بچه ها گفتن 

موفق باشه ولی من به شخصه خودم دوست ندارم بهترین سال های جوونی آدم همش با درس گذرونده بشه . تلاش کردن ...

والا ادم یکی دو سال بخونه بعدش عشق و حال بهتر از اینه که یکی دو سال بخونه بعدش با زندگی که برای خودش درست کرده و گند زده بمونه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣