2777
2789

حالم بهم میخوره از اینکه ایران زندگی میکنم سرکار که میرم تو بخش دولتی خیلییی پارتی بازی باشه ؛زیرآب زنی؛ حق ادم خیلی راحت پایمال میکنن. اگه مجبور نبودم میرفتم انصراف میدادم بس ناعدالتی دیدم.

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خوبه همون کارو هم تونستی جور کنی ...

حمالی هست. الان هر روز تهدید به تعدیل نیرو الانم میخوان حقوقامون بدون دلیل کم کنن😓 چون نیرو شرکتی هستیم 

خارج خييييلي خوبه البته من از همهجاش خبر نذارم ولي چيزي كه ميبينيم از ايران خيييلي بهتره البته منظورم اروپا و امريكا و كاناداست 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

اونجا اگه تخصص داشته باشی به دردت میخوره یه ادمه معمولی تو ایران وضعش بهتره تا اونجا  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
خارج همه چیش بهتره .اونا که رفتن واقعا برد کردن.آرزومه برم😢

واقعااااااااااااااا  خوش باحال كسي كه رفته 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
اگه پارتی بازی نمیشد بچه های شریف و امیر کبیر سر کار بودن همه. نه یه مشت دیپلم ردی.منم خیلی حرص می خ ...

من اوایل باور نمیکردم تا اینکه خودم رفتم سرکار به چشم دیدم و هر روز حرص میخورم😞

سه ماه یبار حقوق میدن بقول شما همشم در حال تعلیل نیروئن ..

مسخرشو در اوردن ..

اونورم نمیدونم چ خبره .. 😒

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

تو همه جای دنیا کثافت کاری میشه اما نه مثل اینجا 

اگر بالا دست رعایت کنه زیر دست هم نطقش کشیده میشه بنابراین دزدی هم ایجاد نمیشه 

فکر میکنی برای چی دادگاه ب.ز غیر علنی برگزار میشه؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

ما چی بگیم که همون شغل دولتی رم نداریم 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

امريكام خرتاخريه ازايرانم بدتره 😡 اما اروپا حق وواحد پايمال نميكنن خيلی با عدالت همه كنارهم كارميكنن بدون پارتی بازی

دلم برايه كودکی ام تنگ شده نه استرسی بود نه نگرانی نه غصه ای نه دلواپسی دردنيا.