2777
2789
عنوان

کسیو دیدین به مادرش فحش ناموسی بده

1154 بازدید | 65 پست

داداش من اینطوره ، انقد بی غیرت و بی رگه دوست دارم تیکه تیکه اش کنم ، فقط بخاطر اینکه مامانم جدا شده و ازدواج مجدد کرده به مامانم همش میگه هرزه ! من دارم مودبانه اشو میگم اون زشتترین لقبارو به مامانم میده ، وای که اگه بدونید چقد مادرم پاکه ، داستانش مفصله الان مادرم از شوهر دومشم جدا شده(بخاطر همین داداش کثافتم که ۱۸ سالشه و یه داداش ۱۰ سالم که بتونه نگهشون داره)، ولی سر کوچکترین چیزی برادر بزرگم که از ته دل نفرینش میکنم به مادرم بدترین فحاشیارو میکنه حتی کتکش میزنه اخ که خونم به جوش امده همین امشب بدترین فحشارو به مادرم داده ، من پیش مادرم نیستم ازدواج کردم و شهر دیگه ام دارم از غصه دق میکنم به برادر کثافتم پیام دادم هرچی از دهنم درامد گفتم

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش من فدا زنش میشع ب مامانم فوش میده

ببین داداش من فحش ناموسی میده خیلییی سوز داره بخدا، بعد فکر کن مامان من از صبح تا شب داره نوکری اینارو می‌کنه یک سال و نیمه حتی یه مرد از نزدیک ندیده بعد این کثافت لجن اینطوری میگه

❤️

منم همین تجربه رو دارم 

ولی مامانم من ازدواج نکرده 

کتک میخوره بدترین فحش هارو میشنوه مامان رو ببینی شکسته و کمرش خم شده تو جوونی 

قلبم براش آتیشه 

خیر نبینن چنین کسایی

ببین داداش من فحش ناموسی میده خیلییی سوز داره بخدا، بعد فکر کن مامان من از صبح تا شب داره نوکری اینا ...

بهتون حق میدم،ولی برادرتون تو سن خیلی حساسیه بی پدر لزرگ شده ناپدری داشته زندگی سختی گذرونده خدا کمکش کنه وبه مادرتون صبر بده

فقط خدا❤️

بمیرم من برای مادرت ع

زیزم یبار دیگ دست کثیفش رو مادرت بلند کرد ، زنگ بزن پلیس شکایت کن 

هیچیش نمیشه 

اینعمه شب تن لشش تو خونه میخوابه یشب تو بازداشتگاه میفهمه ب کسی ک بزرگش کرده شیر بهش داده هرچی لایق خودشه نسبت نده . 

خودت ببار بندازش بازداشتکاه فردا صبحش مادرت بره رضایت بده میفهمه 

این شر و ور هاهم از الگوی عزیزشون ت ت لوی اشغال یادگرفتن . 

اعصابم خورد شد