2777
2789
عنوان

کسیو دیدین به مادرش فحش ناموسی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 65 پست
متاسفانه بیشتر وقتا تلاش یکطرفه جواب نمیده.‌ اگر مادر فقط تلاش کنه با محبتو... ولی پدر هیچی.‌

استارتر نوشته پدرم فحاشی میکرد

معلوم این بچه از روزی چشم باز کرده تو خانواده پر تنش روانش ملتهب شده،هیچکس میگه این بچه چقدر تحت فشار خشم و کینه و نفرت هست نمیتونه تاب بیاره و حمله می‌کنه

من برای داداشت عشق فرستادم و از خداوند می‌خوام بهش آرامش بده❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادین

می‌دونم کاملا درکت میکنم خیلی سخته ببینی مادرت مورد ظلم واقع میشه

اما باور کن داداشت خیلی فشار روشه..باهاش مهربون باش

کمکش کن ببرش تراپی،روانپزشک حتما

واقعا همینطوره ، متاسفانه اخلاق بد مادرم اینه که از بچگی همه درد دلاشو بهم گفته کوچکترین مسئله ای رو ...

وای چقد بد 

من پدر و مادر ندارم  ی برادر مجرد دارم 

هروقت کسی پشت اون یا خانواده یا هر حرف بدی میشه اصلا نمیزارم بفهمه اصلا 

انقد حرفا و چیزا دیدم تو زندگی از عموعمه دایی خاله  قلبم گرفته صدبار ولی جلو داداشم فقط خوبشون میگم 

نمیخام ناراحت بشه و کات کنه با اقوام. خودم کاتم

شما هم مث من تصمیم بگیر  مراقب باشیم با دخترامون درد دل نکنیم

استارتر نوشته پدرم فحاشی میکردمعلوم این بچه از روزی چشم باز کرده تو خانواده پر تنش روانش ملتهب شده،ه ...

میدونم واسه همین اون اشنارو مثال زدم. تازه پسرشون ۲۷ سالش ایناس.‌اما خب پدرش فحاشی ام‌میکرد ب وقتش دست بزنم داشت.‌محبت مادر ب تنهایی نتونست درستش کنه اینو.‌ طلب عالمو از مادره میخواد تازه. 

خدا ب راه‌راست هدایتش کنه . 

parasoo1989@