2777
2789
عنوان

کسیو دیدین به مادرش فحش ناموسی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور برادرتون نفرین میکنی؟!حالم گرفته شد

اون نوجوون خشم داره و نمیتونه خشمشو تاب بیار میاد میریزش رو مامانت

شما هم دست کمی از ایشون نداری عزیزم،ایشون با مامانت شما با داداشت

از مامانت خشم داره

چطور برادرتون نفرین میکنی؟!حالم گرفته شداون نوجوون خشم داره و نمیتونه خشمشو تاب بیار میاد میریزش رو ...

شوهر من چی

کل فحشای عالم رو به پدر و مادر بدبختش داد (سر ارث)

پدر و مادری ک با نداری بزرگشون کردن

چطور برادرتون نفرین میکنی؟!حالم گرفته شداون نوجوون خشم داره و نمیتونه خشمشو تاب بیار میاد میریزش رو ...

چ ربطی داره طرف مادرشو میزنه فحش میده ادم دلش خون نشه. میشه؟ !!؟؟دیدم یکی هست توفامیل مادرشو میزنه همسایه ها اومدن جمش کردن باز مادره دلش نیومد بده دست پلیس . هنوزم اسیییر پسرشه.خواهرش میگف بمیره مادرم راحت شه

parasoo1989@
چرا جدا شد مادرت برادر بزرگت ک بزرگه پدرت ساپورتش میکرد و‌میگی میکنه . کوچیکه ام نمیشد ببره پیش خودش ...

مامانم بخاطر داداش کوچیکم جدا شد چون بابام نمیذاشت مامانم ببینتش ولی داداش بزرگمم افتاد گردن مامانم ، چون بابام گفت یا هردوشونو میدم یا هیچکدوم ، که خب متاسفانه اشتباه کرد نباید زندگیشو خراب میکرد چون اینا پسر بودن و زود بزرگ میشدن

❤️
اره پدرم دست بزن داشت فحاشی میکرد ، همه ویژگیهای بد رو پدرم داشت و داره,همین الانشم حامی سفت و سخت ک ...

همیشه پسرا از باباشون یاد میگیرن مزدایی که احترام بذارن پسژشون هم خوبه . اول باید. باباتون رفتارشو درست کنه و تنها کسی که می‌تونه اخلاق داشتم درست کنه هم باباتونه در صورتی که خودش عوض بشه

چ ربطی داره طرف مادرشو میزنه فحش میده ادم دلش خون نشه. میشه؟ !!؟؟دیدم یکی هست توفامیل مادرشو میزنه ه ...

تا الان سه چهار بار مادرمو کتک زده یبار در حدی که مادرم میگه واقعا نفس کم اوردم رنگم کبود شده بود داشتم میمردم یعنی داشت مادرمو خفه میکرد

❤️
مامانم بخاطر داداش کوچیکم جدا شد چون بابام نمیذاشت مامانم ببینتش ولی داداش بزرگمم افتاد گردن مامانم ...

اخه عزیز برادرت ک هجده سالشه دیگه کسی نمیتونه تصمیم بگیره براش . میموند خونه پدرت.‌بیرونش می‌کرد از خونه؟

parasoo1989@
چ ربطی داره طرف مادرشو میزنه فحش میده ادم دلش خون نشه. میشه؟ !!؟؟دیدم یکی هست توفامیل مادرشو میزنه ه ...

من گفتم کار درستیه؟!؟! که میگی چه ربطی داره!؟

من ریشه عملشو میگم..

وگرنه من که از کودکی تا الان برادر ایشون و یا همسایه شمارو خبر ندارم

همیشه پسرا از باباشون یاد میگیرن مزدایی که احترام بذارن پسژشون هم خوبه . اول باید. باباتون رفتارشو د ...

بابام که عمرا عوض بشو نیست همیشه طرفدار داداشمه میگه داداشم بخاطر درک بالاشه که انقد به مامانم فحش میده و ازینجور چرت و پرتا ، بابام باید داروی روانی مصرف کنه ولی نمیکنه و قطع کرده داروهاشو

❤️