داداش من اینطوره ، انقد بی غیرت و بی رگه دوست دارم تیکه تیکه اش کنم ، فقط بخاطر اینکه مامانم جدا شده و ازدواج مجدد کرده به مامانم همش میگه هرزه ! من دارم مودبانه اشو میگم اون زشتترین لقبارو به مامانم میده ، وای که اگه بدونید چقد مادرم پاکه ، داستانش مفصله الان مادرم از شوهر دومشم جدا شده(بخاطر همین داداش کثافتم که ۱۸ سالشه و یه داداش ۱۰ سالم که بتونه نگهشون داره)، ولی سر کوچکترین چیزی برادر بزرگم که از ته دل نفرینش میکنم به مادرم بدترین فحاشیارو میکنه حتی کتکش میزنه اخ که خونم به جوش امده همین امشب بدترین فحشارو به مادرم داده ، من پیش مادرم نیستم ازدواج کردم و شهر دیگه ام دارم از غصه دق میکنم به برادر کثافتم پیام دادم هرچی از دهنم درامد گفتم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چرا جدا شد مادرت برادر بزرگت ک بزرگه پدرت ساپورتش میکرد ومیگی میکنه . کوچیکه ام نمیشد ببره پیش خودش ...
مامانم بخاطر داداش کوچیکم جدا شد چون بابام نمیذاشت مامانم ببینتش ولی داداش بزرگمم افتاد گردن مامانم ، چون بابام گفت یا هردوشونو میدم یا هیچکدوم ، که خب متاسفانه اشتباه کرد نباید زندگیشو خراب میکرد چون اینا پسر بودن و زود بزرگ میشدن
اره پدرم دست بزن داشت فحاشی میکرد ، همه ویژگیهای بد رو پدرم داشت و داره,همین الانشم حامی سفت و سخت ک ...
همیشه پسرا از باباشون یاد میگیرن مزدایی که احترام بذارن پسژشون هم خوبه . اول باید. باباتون رفتارشو درست کنه و تنها کسی که میتونه اخلاق داشتم درست کنه هم باباتونه در صورتی که خودش عوض بشه
همیشه پسرا از باباشون یاد میگیرن مزدایی که احترام بذارن پسژشون هم خوبه . اول باید. باباتون رفتارشو د ...
بابام که عمرا عوض بشو نیست همیشه طرفدار داداشمه میگه داداشم بخاطر درک بالاشه که انقد به مامانم فحش میده و ازینجور چرت و پرتا ، بابام باید داروی روانی مصرف کنه ولی نمیکنه و قطع کرده داروهاشو