من شب تا صبح بیدارم صبح هم میخوابم حالا تا دو سه ظهر امروز که بیدار شدم دیدم مامان و بابام خونه نیستن گفتم برم تو حال جای مامانم بخوابم که مامانم اینا اومدن صدا بشنوم آخه بابام همیشه میگه تو حال بشین که صدامونو بشنوی آقا چشمامو رو هم گزاشتم بخوابم یهویی دیدم دقیقا از دیوار رو به روم صدای گریه یه زن میاد که داره میکوبه به دیوار واحد کناریمون یه پیرزن مادر شهیده یخورده هم مشکل روانی داره مامانم که اومد اینو بهش گفتم گفت این که خونه نیست اصلا بنظرتون ممکنه پایینی هامون باشن آخه واقعا واضح شنیدمش
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
ببین ما کلا محلمون قبلا قبرستون بوده منتها اطرافشو ساختن جاهایی که قبر بوده و اینارو خالی و متروکه گزاشتن که دقیقا پشت خونمون میشه تمام خونه های اونجاهم ارواح و اینا دارن منم خودم خیلی وقتا صدا میشنوم یا حس میکنم ولی این واقعا از همشون ترسناک تر بود