2777
2789
عنوان

بنظرتون صدای چیه

247 بازدید | 21 پست

من شب تا صبح بیدارم صبح هم میخوابم حالا تا دو سه ظهر امروز که بیدار شدم دیدم مامان و بابام خونه نیستن گفتم برم تو حال جای مامانم بخوابم که مامانم اینا اومدن صدا بشنوم آخه بابام همیشه میگه تو حال بشین که صدامونو بشنوی آقا چشمامو رو هم گزاشتم بخوابم یهویی دیدم دقیقا از دیوار رو به روم صدای گریه یه زن میاد که داره میکوبه به دیوار واحد کناریمون یه پیرزن مادر شهیده یخورده هم مشکل روانی داره مامانم که اومد اینو بهش گفتم گفت این که خونه نیست اصلا بنظرتون ممکنه پایینی هامون باشن آخه واقعا واضح شنیدمش

اره ممکنه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام بترسونمتا ولی به نظرم موجود زنده نبودن

ببین ما کلا محلمون قبلا قبرستون بوده منتها اطرافشو ساختن جاهایی که قبر بوده و اینارو خالی و متروکه گزاشتن که دقیقا پشت خونمون میشه تمام خونه های اونجاهم ارواح و اینا دارن منم خودم خیلی وقتا صدا می‌شنوم یا حس میکنم ولی این واقعا از همشون ترسناک تر بود