2821
2789
عنوان

فوت وفن

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 47 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیاز را در کاسه آب قرار دهید وپوست آن را بگیرید. این کار مانع از خارج شدن گاز ایجاد کننده سوزش چشم از پیاز می شود. همچنین می توانید چاقو را به کمی آب لیمو آغشته کنید تا اسید موجود در لیمو با ترکیب شیمیایی در پیاز واکنش نشان دهد و در نتیجه گاز کمتری رها شود.

اینو باید خودم امتحان کنم چون هر وقت پیاز خرد میکنم چشام تیکه پاره میشه از سوزش  

آویزان کردن لباس بر روی طناب لباس:

برای اینکه کمتر به اتو کردن احتیاج داشته باشید، می توانید از چوب لباسی استفاده کنید. چوب لباسی را در داخل لباس قرار دهید، به همان صورتی که می خواهید لباس را داخل کمد قراردهید، بعد چوب لباسی را به طناب آویزان کنید. با این روش هم حجم کمتری گرفته می شود و هم کمتر چروک می شود یا این که لباس ها را از یقه به طناب با گیره آویزان کنید.

سركه

براي پاك كردن لكه‌هاي غذا از روي اجاق گاز كمي سركه روي‌شان اسپري كنيد و چند دقيقه بعد سراغ لكه‌ها برويد. براي تميز كردن مايكروفر هم يك‌چهارم فنجان سركه و يك فنجان آب را حدود يك دقيقه داخل مايكروفر قرار دهيد تا مخلوط به نقطه جوش برسد. پس از آن تميز كردن لكه‌ها براي‌تان كاري نخواهد داشت.

_ تازه نگه داشتن سبزیهای خرد نشده

اگر فرصت خرد كردن سبزیهای پاك كرده را ندارید، آنها را داخل كیسه فریزر گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. موقع استفاده آن را از فریزر خارج كرده و قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده كنید، هم ریز میشود و هم طعم سبزی تازه را میدهد. البته بهتر است برای رنده كردن از دستكش استفاده كنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نكند.

_ روش پختن نخود فرنگی

وقتی می خواهید نخود فرنگی را بپزید، آن را با غلافش بپزید. بعد از پخت، نخود فرنگی از غلاف جدا می شود و روی آب می آید. این كار سبب میشود نخود فرنگی طعم بهتری هم پیدا كند.

اگر كتری استیل، سماور یا چای‌ساز شما جرم گرفته است، می‌توانید مقداری سركه را با آب داخل كتری یا سماور ریخته و بگذارید بجوشد. با این كار جرم كتری یا سماور گرفته می‌شود. هر چقدر كه جرم زیادتر باشد سركه بیشتری لازم است و مدت زمان جوشاندن هم باید بیشتر باشد.

آب برنج براي بچه ها:

وقتي مي خواهيد برنج را آبكش كنيد يك ليوان از آب آن را برداريد و با يكي دو قاشق ماست مخلوط كنيد. اين آب برنج درصورتي كه شور نباشد براي بچه ها خيلي مفيد است.

پخت برنج براي خانم هاي كارمند:

خانم هايي هستند كه بيرون ازخانه كار مي كنند و وقتي ظهر به خانه مي آيند، فرصت پختن برنج را ندارند، و يا اين كه دوست ندارند از شب قبل برنج آماده كنند. اينگونه افراد از اين روش مي توانند كمك بگيرند: صبح يا شب قبل برنج را آبكش كنند البته كمي آن را خشك بردارند، سپس ته ديگ برنج را آماده كرده و برنج را داخل قابلمه بريزند و قابلمه را داخل يخچال قرار دهند، ظهر برنج را كمي آب و روغن دهند و آن را دم كنند تا سالاد را آماده كنند برنج هم دم كشيده است.

براي خوشبو شدن فضا و محيط خانه مي توانيد به روش زير عمل کنيد :

در يک نعلبکي کمي ادکلن خوشبو ريخته ويک حبه قند چهار گوش در آن بيندازيد ، طوري که ادکلن را خوب جذب کرده وقند خيس شود ، سپس قند را آتش بزنيد و وقتي ادکلن تمام شد قند را خاموش کنيد . با اين تدبير فضاي خانه بسيار معطر خواهد شد .

برای حفظ رنگ سبزی ها به ویژه گل کلم قرمز و شلغم، هنگام پخت کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. اسیدیته آن در حفظ رنگدانه و فلاوانوئید موثر است. اما از آن جا که سبزی های سبز رنگ، کلروفیل دارد، این روش موثر نخواهد بود.

2824
2823
2791
2779
2792