2821
2789
عنوان

فوت وفن

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 47 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آبلیمو و نمک جوجه را سفت می کند. حذف آن هم جوجه را بی مزه می کند. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه نیم پز شده هم به اندازه ی کافی به آن طعم و مزه نمی دهد و باید همراه این مواد بماند تا طعم بگیرد. خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشود و هم به اندازه ی کافی طعم بگیرد.

ما باید دور تا دور جوجه ها را باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر ماندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کند در عین حال حسابی طعم دار شود.

پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک به آن روغن مایع (نه کره توضیح می دهم) اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا جوجه ها با روغن کاور شوند بعد آبلیمو و نمک اضافه می کنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد.

رفع بوی بد سفره : 
اگر می‌خواهید رومیزی و سفره نایلونی ضخیم شما همیشه تمیز باشد و بوی غذا و چربی ندهد، هر بار پس از استفاده با آب و کمی سرکه به وسیله یک قطعه ابر سفره را پاک کرده و خشک نمایید. 

اگر در یک روز بارانی، برف ماشین از کار بیفتد، چه کار خواهید کرد؟ یک سیب‌‌زمینی جوانه زده و بی‌مصرف را از وسط نصف کنید و آن را روی شیشه جلوی اتومبیل بمالید، بدین ترتیب، قطرات باران روی شیشه خواهد لغزید و مانع دید شما نخواهد شد. اما توصیه می‌کنیم که در اسرع وقت، ماشین را به یک تعمیرگاه برسانید.

واسه سر نرفتن غذاتون یک ملاقه یا کفگیر  روی قابلمه بذارید اینطوری جوش که بیاد سر نمیره.البته ای ...

این جواب نمیده من امتحان کردم

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

چرا مربا کپک می زند؟ یکی از دلایل کپک زدن مربا آنست که کاملاً پخته نشده است. اگر مربای شما کپک زده یک لایه از روی آن را با قاشق بردارید. و بقیه مربارا دوباره بپزید. هنگام تهیه مربا، از قاشق چوبی استفاده کنید.

جدی؟ آخه کلیپشو دیدم من همینکه داشت کف بالا میومد کفگیر رو گذاشت و دیگه کف سر ریز نشد برام جالب بود

منم کلیپشو دیدم خوشم اومد امتحان کردم نشد 😧😧😧

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

برای تمیز‌کردن وسایل چوبی مانند ، کمد، ویترین و... می‌توانید از روغن چرخ استفاده کنید، به این صورت که چند قطره روغن چرخ روی پارچه نرمی بریزید و بعد روی میز و یا اشیای دیگر بکشید. خواهید دید که چقدر تمیز و براق می‌شوند و حتی این کار باعث می‌شود که اشیای چوبی خاک به خود نگیرد.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش