2821
2789
عنوان

فوت وفن

2805 بازدید | 47 پست

سلام دوستان تو این تاپیک بیاین از تجربه ها و فوت و فن هامون در هر زمینه ای که به درد همدیگه میخوره بگیم.

از نت هم چیز جالبی دیدین کپی کنید بذاریدعیب نداره فقط متنش خیلی طولانی و خسته کننده نباشه.ولی ترجیح ما تجربیات شخصی خودتونه.

براي پاک کردن صفحات LCD از لکه ها و اثر انگشت ، بايستي از يک پارچه کتاني نرم و بدون پرز و ضد الکتريسيته ساکن استفاده شده و به آرامي‌اقدام به تميز کردن شود. 

در صورت نياز ميتوان پارچه را با آب و يا محلول آب و خيلي خيلي کم سرکه ، نم دار نموده ، و به آرامي‌عمل را انجام داد. قبل از اقدام ، دستگاه از برق جدا شود.

محلول هاي زيادي در اين ضمينه وجود داردکه معمولاً به صورت کلي در ظرف هاي 4 تا 20 ليتري بفروش مي‌رسد.

* هيچوقت محلول مستقيماً روي LCD ، اسپري نشود.

* هيچوقت از الکل ، آستون ، آمونياک و ... استفاده نشود.

* به علت صدمه پذير بودن صفحات LCD ، پلاسما ، DLP ، فشار زياد پارچه روي آن باعث ايجاد خش و خراش مي‌شود.

* بعد از خشک شدن کامل صفحه ، دستگاه به برق وصل شود.

محلول هاي زيادي در اين ضمينه وجود داردکه معمولاً به صورت کلي در ظرف هاي 4 تا 20 ليتري بفروش مي‌رسد.محلول معمولاً توسط عينک فروشي ها خريداري مي‌شود و در ظروف کوچک با نام خود عينک فروشي بفروش مي‌رسد. ( در کُل محلول پاک کننده شيشه عينک براي از بين بردن انواع لک و ... صفحات LCD مناسب است )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه از بخار آینه حمام جلوگیری کنید، قبل از باز کردن دوش آب مقدار کمی شامپو را روی انگشت خود ب ...

خمیردندونم خوبه😊

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

یک راه خوشبو شدن توالت استفاده از مقداری عطر یا ادکلن بر روی حباب چراغ است که هر بار با روشن شدن و البته کمی داغ شدن شروع به ساطع کردن عطر خوش می کند که بسیار کارآمد خواهد بود.

لکه‌های سس سالاد و آب گوشت روی فرش: بدون آن که به آنها دست بزنید تا پخش تر شوند به روش استفاده از آب و سرکه سفید و مایع تمیز کننده اکتفا کنید و سپس آن را تمیز کنید و آب بکشید.

یک راه خوشبو شدن توالت استفاده از مقداری عطر یا ادکلن بر روی حباب چراغ است که هر بار با روشن شدن و ا ...

وااای این چه جالب بود

برم امتحان کنم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

براي پاک کردن صفحات LCD از لکه ها و اثر انگشت ، بايستي از يک پارچه کتاني نرم و بدون پرز و ضد ...

ای خواهر از این فوتا به ما یاد نده دلم خونه،من خودم رفتم تلوزیونو تمیز کنم صفحشو با پارچه مخصوص خودش یه خورده شیشه شور اسپری کردم رو دستمال تمیز کردم رفتم سمت آینه اتاق خواب برگشتم تو پذیرایی شیشه شورو ببرم دیدم دخترم کلا تلوزیونو با شیشه شور شسته بدبخت او دیگه تلوزیون بشو نبود سوخت به یک هفته نکشید

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
ای خواهر از این فوتا به ما یاد نده دلم خونه،من خودم رفتم تلوزیونو تمیز کنم صفحشو با پارچه مخصوص خودش ...

خخخخ ای جان بچه ها عاشق اسپری هستند پسر منم کمین میکنه که من اسپری بذارم رو زمین که بیاد زودی برداره و همه جا رو پیس پیس کنه اما من ازون مامانای تیزم هنوز نتونسته نقششو عملی کنه  

تشخیص تخم مرغ سالم و فاسد

آزمون شناور شدن

تخم مرغ را درون کاسه‌ای از آب سرد قرار دهید. ارتفاع آب باید 2 برابر ارتفاع تخم‌مرغ باشد؛ در این صورت:

تخم مرغ‌های تازه به سمت ته ظرف رفته و احتمالاً به پهلو باقی می‌مانند.

تخم مرغ‌های کمی قدیمی‌تر (حدود یک هفته) نیز به کف ظرف می‌روند اما سپس کمی بالاتر می‌آیند.

اگر تخم‌مرغی روی قسمت نوک تیزش تعادل یافته و سر بزرگترش رو به بالا بود احتمالاً نزدیک به 3 هفته از عمرش گذشته است.

تخم مرغ‌هایی که روی سطح آب شناور می‌شوند، خوب نیستند و نباید خورده شوند.

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز