2777
2789
عنوان

برق نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 87 پست
بله اگه راجب سایت امری داشتین

ممنون،من میخوام لینک بذارم ولی نمیشه،ولی دیدم کاربرا مشکی گذاشتن ،میشه بگین چجوری

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کردستانم برق رفتمن میترسم چندباربه شوهرزنگ زدم زودبیامیترسم بعدطرف مامیگن کسی که تازه زایمان کرده تو ...

اخی مبارک باشه قدم نینی تون

ایران هیچوقت درست نمیشه 

نه مردممون صرفه‌جویی میکنن 

نه دولت اهمیتی میده

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

کردستانم برق رفتمن میترسم چندباربه شوهرزنگ زدم زودبیامیترسم بعدطرف مامیگن کسی که تازه زایمان کرده تو ...

شتو رۆشن کردە؟جێگاکەت روون بێ قەینا بەقوربان

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

لوازم الکتریکی فروشیا دارنمن خریدم ۴۰۰ خورده نزدیک ۵۰۰البته دی جی کالا هم باید داشته باشه قطعا

قیمتش که مسئله نیست چون میگم نمیشناسم اینجاهارو همسرمم کارخونه کار میکنه و صبه زود میره تا ۱۱ شب تازه میاد 

اخی مبارک باشه قدم نینی تونایران هیچوقت درست نمیشه نه مردممون صرفه‌جویی میکنن نه دولت اهمیتی میده

ممنون عزیزم

مااگه برق نداشته باشم اب هم قطع میشه گازهم که نداریم فول امکانات😂

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
یبار من ساعت ۷ عصربرق رفتتتتتتت تا وقتی شوهرم ساعت ۲شب برگشت گوشیمم شارژش تموم شده بود با ۲تا بچه کو ...

😂😂 نه من چک کردم 

تازه دیدم کل محل گورستون شده فهمیدم هیچکس برق نداره بعد منزلمون تهه کوچس و جایی هست که اونطرف کامل بیابون میشع و منم چون تازه اومدم تو این محل و خونه خیلی دلم نمیخاد برم بیرون حتی واسه شمع خریدن😄

ممنون،من میخوام لینک بذارم ولی نمیشه،ولی دیدم کاربرا مشکی گذاشتن ،میشه بگین چجوری

خواهش میکنم...‌ ببینید مثلا الان یه لینک کپی میکنید و میاین در قسمت پست قرارش میدید ولی ارسال نظر رو نمیزنید اول و فقط یه بار روی اون لینک بزنید چهارتا گزینه پایینش ظاهر میشه و شما اولین گزینه از سمت چپ رو بزنید و بعد ارسال نظر رو بزنید لینک داخل پست ثبت میشه

yar🌙

شتو رۆشن کردە؟جێگاکەت روون بێ قەینا بەقوربان

گوشیه کم شارژی کمه جار جارروشنی اکم تماشای کچه کم اکم وخاموشی اکمو،تاریکی مطلق😐

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
حتما این کارو بکن تو تاریکی جالب نیس بمونی اونم تا ۱۱

ارع الان زنگ زدم همسرم گفت میگم بچه‌های کارخونه بگیرن بیارن برات

برو شمع بخر تو تاریکی نمونی

شوهرم گفت میفرسته خداروشکر البته بازم از محل کارش نیم ساعت راهه

قیمتش که مسئله نیست چون میگم نمیشناسم اینجاهارو همسرمم کارخونه کار میکنه و صبه زود میره تا ۱۱ شب تاز ...

همون دی جی کالا داره و اونا که لوازم الکتریکی هستن هم دارن

حالا هر کدوم براتون مقدوره ... دی جی کالا ولی خب بهتره

yar🌙

خواهش میکنم...‌ ببینید مثلا الان یه لینک کپی میکنید و میاین در قسمت پست قرارش میدید ولی ارسال نظر رو ...

اینو امتحان کردم ولی باز نشد 🤕

عزیزم. دفعات قبلی که رفته بود چند ساعت بعد اومد ؟ فکرنکنم انقدر طول بکشه.

والا یه بار که هفته‌ی پیش از ساعت ۷ عصر رفت تا ۳ ونیم صبح که البته شانس اوردم همسرم کارشو زود تعطیل کرده بود و خونه بود 

اینجا سابقش زیاده مثل اینکه تو قطع برق