2777
2789
عنوان

برق نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 87 پست
چراغ قوه ای چیزی ندارید؟یه دونه از این مهتابیای شارژی بخرید برای این مواقع

اره باید بگیریم چون تازه اسباب کشی کردم نمیدونستم انقدر مشکل برق زیاده ورامین . اخه تهران اینجوری نبود انقدر برقا نمیرفت که اینجا میره

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

برای ما هم ۵و نیم رفت تا ۷ و نیم کرجم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای ما هم ۵و نیم رفت تا ۷ و نیم کرجم

ای بابا باز خوبه اومده 

ما از ۳ونیم اینطورا برق نداریم

درسته ولی واجبه داشته باشید

شما حضوری خریدید؟ 

پیجی جیزی دارید بتونم انلاین سفارش بدم؟

بزنگ این پیکا اسنپ و...برات شمعی چیزی بیارن ،یا بزنگ اژانس بگو شمع بیارن ،یا فانوس

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

کردستانم برق رفت

من میترسم چندباربه شوهرزنگ زدم زودبیامیترسم 

بعدطرف مامیگن کسی که تازه زایمان کرده توتاریکی تنهانباشه ابجیم زنگ زدگفتم برق رفت استرس گرفتن هی زنگ میزنن نترسی بیشترمیترسم 

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
بزنگ این پیکا اسنپ و...برات شمعی چیزی بیارن ،یا بزنگ اژانس بگو شمع بیارن ،یا فانوس

اخه اسنپ فود زدم دیدم اصلا تو ورامین قسمت سوپرمارکتش فعال نیست 

مگر اینکه بقول شما زنگ بزنم اژانس بگیره بیاد

درسته ولی واجبه داشته باشید

شما مث کاربر سارا راهنمایی میدی؟

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

شما حضوری خریدید؟ پیجی جیزی دارید بتونم انلاین سفارش بدم؟

لوازم الکتریکی فروشیا دارن

من خریدم ۴۰۰ خورده نزدیک ۵۰۰

البته دی جی کالا هم باید داشته باشه قطعا

.... آقاهسسستم

اخه اسنپ فود زدم دیدم اصلا تو ورامین قسمت سوپرمارکتش فعال نیست مگر اینکه بقول شما زنگ بزنم اژانس بگی ...

حتما این کارو بکن تو تاریکی جالب نیس بمونی اونم تا ۱۱

یبار من ساعت ۷ عصربرق رفتتتتتتت تا وقتی شوهرم ساعت ۲شب برگشت گوشیمم شارژش تموم شده بود با ۲تا بچه کوچیک شوهرم اومد فقط گریه میکردم رفت تو پارکینگ دید فیوز برقمون پریده من فک کردم طبق معمول برق رفته 

توهم برو ببین از فیوز نیست 😄 قطعی برق ۲ساعته معمولا نه ۵ساعت

کاربر سال۹۸ هستم خواهرشوهر نی نی یار ۵۵۵ سابق صبح بیدارشدم دیدم کاربریم نیست الانم با شماره پسرم اومدم